Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Informatika órán 2 külön teremben van az osztályom. Ahol én vagyok, ott nem az infótanár van, hanem egy gondnok (vagy valami hasonló szerepet tölt be, nemtudom pontosan) felügyel. Mindig megáll mögöttem, nézi hogy mit csinálok, hallgatja hogy a barátnőimmel miről beszélek, vigyorog rám, van hogy beszélgetni próbál velem, segíteni akar, anélkül hogy erre kérném, ilyenkor közel hajol hozzám. Mindez nekem elég kellemetlen, de nem tudom, hogy mit csináljak ellene. Légyszíves segítsetek ebben!dec. 7. 15:03
2/5 anonim válasza:
Gondnok tartja az órát? Amúgy meg ne légy ilyen mimóza, mi van akkor, ha rádvigyorog és beszél hozzád?
3/5 anonim válasza:
Ha lehet, kérdd át magad a másik terembe, ha nem, mondd el a tanárodnak, amit itt is leírtál.
4/5 anonim válasza:
Konfliktuskezelés alapfokon, 1. lecke:
Ha valakivel konfliktusod van, akkor első lépésként próbáld meg az érintettel közvetlenül tisztázni a helyzetet!
Ez megtörtént?
5/5 anonim válasza:
Próbáld megbeszélni ezzel a gondnok fazonnal, hogy ne csináljon ilyet mert kellemetlenül érzed magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!