Fizikailag megbántottam egy lányt, Mit kellett volna tegyek abban a helyzetben? (részletek lent)
21 évesen lehetnél annyira érett, hogy nem rágódsz ilyen hülyeségeken...
Nem okoztál a lánynak semmilyen maradandó sérülést, úgyhogy nincs okod bánkódni.
Ha még továbbra is zavarna a dolog keresd fel a lányt és beszélgessetek.
(de van egy tippem, tuti kiröhög majd)
Egy sulis balhé volt, ráadásul a leírás alapján ők kezdték, többen voltak, mit tehettél volna? Ráadásul a csajnak nem lett semmi baja (sajnos).
Nem igazán szoktam beszélgetni amúgy erről, sose jött fel a téma, de én a teljes női egyenjogúság híve voltam mindig, kb egyidős vagyok veled és eszembe sem jutna az, hogy hagyom hogy egy lány bántalmazzon. Ha túllép egy határon és máshogy nem megy, akkor ugyan úgy megütném, mint egy fiút. Ő is ugyan olyan ember mint én, ne húzogassa az oroszlán bajszát. Az meg hogy csomókban tépik ki a hajam, már bőven elérte azt a szintet, ahol már jogosnak találnék egy kiadós pofánverést ököllel.
Még neked van lelkiismeret furdalásod? Ebben az egészben te voltál a szenvedő fél (még ha el is lökted a lányt), itt nekik kéne szégyellniük magukat! Neked kellet volna jelentened a verést, nem fordítva!
Tényleg ne rágódj ezen az egészen, mert ezzel csak magadnak ártasz. Felejtsd el, a támadóid meg r.hadjanak meg!
Lehet inkább az a gond, hogy a jelenlegi életedben nem kapsz elég új élményt- ingert, és van időd, és szabad idézőjelesen agykapacitásod ennyire mélyen "bányászni" a múltadban.
Gondolj bele majdnem 10 év telt el azóta. Megér ez ennyit?
Erre szokták azt mondani, hogy nem fizettek lakbért, de mégis beköltöztek a fejedbe. Sőt ha sokáig maradnak, akkor lehet ki is túrnak.
Vajon az ő fejükben is ennyire elevenen él ez a történet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!