Nem feleslegek az iskolában a dohányellenes előadások?
Figyelt kérdés
Én már kijártam az iskolát, de szerintem csak arra voltak jók hogy addig se órát tartsanak, kétlem hogy sokakat lebeszélt a dohányzásról, ismertem valakit aki ennek hatására jobban szívta. Az hogy nem egészséges, hát minden vegyszerezve van manapság, az étel, a víz, a levegőbe is beszívja az ember a káros dolgokat. A cigi nem ad vissza semmit? De dopamint, gyors örömforrás! Sokba van? Sok minden más sokba van. Egészség? Akkor is meghalhatsz váratlanul ha odafigyelsz magadra, volt már rá példa. Büdős leszel? Feltalálták már a parfümöt, van csapvíz és ezer módja hogy elűzd a bűzt. Illetve van aki szereti a cigi szagot, én is.2022. nov. 2. 01:50
1/29 anonim válasza:
Nem. Bár egyszerűbb lenne a korosztályos tiltás, ahogy Új Zélandon, remélem, hamarosan itt is ez lesz. (Bizonyos évjáratok már nem vehetnek majd dohánytermékeket, és illegális is lesz nekik a dohányzás.)
2/29 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy, már mindenhol felnőttnek számítok jogilag.
2022. nov. 2. 01:54
3/29 A kérdező kommentje:
Személy szerint akkor is folytatnám a dohányzást ha tüdőrákom lenne, amíg bírnám csinálnám.
2022. nov. 2. 02:08
4/29 anonim válasza:
Ugyanolyan, mint a drog vagy a pia, ameddig van rá kereslet, addig lesz is.
5/29 anonim válasza:
Te nem ismertél még tüdőrákos embert.
6/29 A kérdező kommentje:
A rák elég lassú formája a halálnak
2022. nov. 2. 02:41
7/29 anonim válasza:
Tudom, anyám öt évig járt kemoterápiára, és minden baja volt mellette. Nem akarod az utolsó éveidet így tölteni, hidd el.
8/29 A kérdező kommentje:
Engem negyedik stádiumú szívelégtelenségből gyógyítottak fel, de nem érdekel, ha meghalok meghalok.
2022. nov. 2. 02:45
9/29 A kérdező kommentje:
Bár az kezeletlenül megölhetett volna 1 év alatt, nem is tudom miért vagyok itt.
2022. nov. 2. 02:45
10/29 A kérdező kommentje:
így is nyomoruságosan élem a napjaiamt szóval édesmindegy lenne
2022. nov. 2. 02:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!