Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Annak mi lehet az oka hogy...

Annak mi lehet az oka hogy mindig problémás osztálytársakat fogok ki?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom hogy én egy angyal vagyok, de most vagyok középiskolás és gyakori a rosszindulat. Legutóbb egy rendes lány aki kedves lek*cs*gözte meg leqvázta az egyik tanárt. Meg megy a menőzés a másik lenézése, megalázása. Kibeszélnek másokat hogy "tudod az a gyerek, ugyanabban a melegítőben van mindig, olyan büdös mint a dög" meg ilyenek. Meg sokan nem tudnak normálisan viselkedni. Más osztályokban meg azt látom szünetekben hogy tök jól elvannak egymással. Ott is vannak problémásabbak, de sokkal másabbnak tűnnek. Lehet hogy ez egy rossz megfigyelés de sokszor tapasztalom. Általánosban is hasonló volt a helyzet.

dec. 6. 22:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
A fidesz!!
dec. 6. 22:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Ki más :D
dec. 6. 22:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

1. Régen is voltak ilyen dolgok, de ez már egy nagyon elb.szott és felszínes világ.

2. Muszáj megtanulni kiállni magunkért.

dec. 6. 22:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nem csak suliban van.
dec. 6. 23:10
 5/12 anonim ***** válasza:
32%
Mert gyenge tanuló vagy, úgy gondolom. És, úgymond "korpa közé keveredtél". Gondolom ezt abból kiindulva, hogy azt a tempót amit az osztálytársaid nyomnak, csak a legalja sulikban engedik meg, ahonnan nincs hova kirúgni már a tanulókat.
dec. 6. 23:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

5

Jó nagy gyökér vagy. Ilyenek mindenhol voltak régebben is.

dec. 6. 23:17
 7/12 anonim ***** válasza:
36%
Nem gyökér vagyok, volt szerencsém ilyen intézményekben dolgozni. Hidd el!
dec. 6. 23:22
 8/12 anonim ***** válasza:
71%

7

Látszik, hogy máshol nem.

dec. 7. 00:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, nem változtat a következő 1-2 mondat a helyzeteden, azonban ilyenek mindig is voltak, az utóbbi években pedig nagyon erősen megnőtt az ilyesfajta problémák száma, néhány esetben a súlyossága is. Nem könnyű, de mindenképp állj ki magadért, legyél határozott, mégha belül nem is érzed úgy magad, mert ha ezt nem teszed meg, a helyzet könnyen rosszabbodik. Nagyon rossz irányba mennek a dolgok, és pont, hogy a negatívakat normalizálják. Tisztelet az egyre fogyó kivételeknek.

Legjobb barátnőm húga tavaly végzett gimiben, ő is hasonlóakat mesélt a saját, és a párhuzamos osztályokról is, pedig abból 2 erősen válogatott csapat volt.

dec. 7. 11:13
 10/12 A kérdező kommentje:

"Nagyon rossz irányba mennek a dolgok, és pont, hogy a negatívakat normalizálják."

Ennek mi lehet az oka?

dec. 7. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!