Annak mi lehet az oka hogy mindig problémás osztálytársakat fogok ki?
Szerintem egyrészről ez a "nekem jogom van a...!" (majd utána mondanak egy blődséget) attitűd vitte félre a dolgokat, mert jellemzően tényleg akkor dobálóznak ezzel a mondattal, amikor olyant cselekednek, ami nem mindig helyes, indokolt az adott helyzetben.
A közösségi média is sokat rontott a viselkedésen, a kommunikáció eldeformálódásán, illetve elég sokan olyan attitűd, narratíva terjeng ott, ami bár hiába nem túl helyes, mégis felkapott lett, mert sokan egyetértenek vele.
Tisztelet a kivételnek; sok gyereket nem neveltek meg (időben/fiatalabb korban), vagy eleve a "nekem mindent, neked semmit sem szabad!" elv alapján nőttek fel. És ezek a hiányok most jönnek elő.
Változnak az idők és az értékek, és sajnos pont az a réteg a hangosabb, akiknek elég sokszor megkérdőjelezhető a véleménye, álláspontja.
(#9 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!