Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » "Kalocsán már csak fél péksüte...

"Kalocsán már csak fél péksüteményt kaphatnak az óvodások" - Agyarország előre megy nem hátra?

Figyelt kérdés

[link]

Fél péksütemény jár szeptember elejétől az 1-6 éveseknek Kalocsán

elég az !!! Pistike még a végén elhízna!! SZedjen az árokparton disznóparéjt megpirítja oszt jó azz!! A háborúban is azt ettek!! Oszt megmaradtak akko is a Zemberek!!

2022. szept. 21. 14:40
1 2
 11/15 Garf1eld ***** válasza:
38%
Elég az Bazsi 🦅🦅🦅🦅🦅
2022. szept. 21. 15:45
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
Mmmm...csoki. 🍫
2022. szept. 21. 16:13
 13/15 anonim ***** válasza:
48%

Csak, hogy egy kicsit jobb kedvetek legyen:

[link]

2022. szept. 21. 17:11
 14/15 anonim ***** válasza:
72%
A ,,nagy" emberek nagyon "okos,, ötlete ez a fél péksütemény adás megint...
2022. szept. 21. 18:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Én és a férjem is adófizetők vagyunk, az egy óvodás gyerekünk étkezésére semmilyen támogatást nem kapunk. Szóval az én pénzemből is veszik neki a kaját. Így felháborítónak tartom. A nem nagyétkű gyerekem igenis megeszik egy egész péksüteményt, mert az ebéd legtöbbször ehetetlen, ezért azzal húzza ki a napot.

Engem amúgy nem zavarna, ha nem kapnának kaját az oviban, tudnék én neki csomagolni. Csak akkor ne kelljen adót fizetni, mert lassan semmi ellenszolgátlatást nem kapunk cserébe.

2022. szept. 22. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!