Fél péksütemény jár szeptember elejétől az 1-6 éveseknek Kalocsán
elég az !!! Pistike még a végén elhízna!! SZedjen az árokparton disznóparéjt megpirítja oszt jó azz!! A háborúban is azt ettek!! Oszt megmaradtak akko is a Zemberek!!
Politikától független véleményem, hogy egy 5 éves többnyire nem eszik meg egy egész péksütit. Az enyémek legalábbis nem tették.
2022. szept. 21. 14:44
2/15 anonim válasza:
jajpasztmek, nem hiszem el, hogy belédszaladtam... megszűnt már az iskola? azért találsz ki új hőbőrgős kérdéseket, mert nem lehet a sulin ventillálni?
2022. szept. 21. 14:48
3/15 A kérdező kommentje:
"megszűnt már az iskola?"
még nem, de 1 tanára maradt. elég az.
2022. szept. 21. 14:49
4/15 anonim válasza:
4: ez volt az én első gondolatom is, hogy az ai-troll... :-D
2022. szept. 21. 14:52
5/15 anonim válasza:
De ezen miért csodálkozunk?
2022. szept. 21. 15:12
6/15 anonim válasza:
De azért ugyanannyit kell fizetni az étkeztetésért? Számíthatok mostanában a boltokban arra, hogy odamegyek két csomag felvágottal a pénztárhoz, kifizetem, majd az egyiket visszaveszik, mert hogy "magazsa rezsi"?
2022. szept. 21. 15:14
7/15 anonim válasza:
Oké, lehet lapozni, csak a szokásos ostoba, provokatív troll. Mármint próbálna provokatív lenni, de még ez sem szokott összejönni neki :D
2022. szept. 21. 15:14
8/15 anonim válasza:
Ezt szavazta meg a buta magyar nép, úghogy igyátok is meg a levét.
2022. szept. 21. 15:16
9/15 anonim válasza:
Azért jó lenne definiálni hogy mit is jelent a fél péksütemény! Vettem a múltkor egy fonott kalácsot. Amit szerintem 6 ovis sem bírna megenni. Persze ekkor a kérdezőhöz hasonló IQfighterek elkezdenének hőbörögni, hogy az oviban éheztetik a gyerekeket.
Egy üres kitölt kevésbé esznek meg mint egy fél kiflit sajttal és felvágottal.
Az ai-troll meglovagolja a média befolyásoló erejét és gerjeszti a feszültséget. A cikkben nem tesznek említést arról hogy fél péksüti mellé mit adnak még enni.
2022. szept. 21. 15:28
10/15 anonim válasza:
Pistike szülei már így is az adófizetők pénzéből kapják rá a sok támogatást. Mindegy hogy a mi pénzünkből az óvoda vagy a szülő veszi-e meg a péksüteményt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!