Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy iskolában mit vergődnek...

Egy iskolában mit vergődnek azon ki lesz a végzős 12. osztály OF-je? Fél hónap van hátra a tanévből nem mindegy ki lesz?

Figyelt kérdés

Elmnet az egyik tanár aki 12. OF is volt egyben most megy a parádé ki legyen az OF.

Nem tök8? Fél hó van hátra a végzősöknek, nem mindegy ki lesz? Örülhetnek ha akárki elvállalja egyáltalán.

2022. ápr. 9. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Én sem értem, de a középsuli már csak ilyen, mindent túldramatizálnak. Érettségi után egy évvel szerintem emlékezni se fognak azok a bizonyos végzős diákok, hogy a 4+ év utolsó pár hónapjában ki tartott nekik osztályfőnöki órákat..
2022. ápr. 9. 16:25
 2/6 A kérdező kommentje:
of órákat nem is fog tartani senki azt eddig se tartott senki, utoljára szept elején volt 1-2 ilyen óra....
2022. ápr. 9. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Pedig fontos mert van akinek fontosak a biztos pontok a életben mert egyik nap voltak barátai és a másik nap büdösnek csúfolták és onnantól minden véget ért, jöttek a viharfelhők és örökké csak csúfolódtak rajta.

Ki tudja mi hoz a holnap oké, de legyen már biztos pont az életben mert egy nem alatt megváltozhat az életed.

2022. ápr. 9. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:
3. A neved azért befigyel
2022. ápr. 9. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, mert annyit mondták hogy büdös vagyok hogy már én is büdösnek gondolom magam és mára telefonban is így mutatkozok be de csak ha osztálytárs vagy rokon veszi fel, hivatalos helyekre az igazi nevemet mondom, mert furcsának néznének, ha az mondanám, hogy Büdös beszél, de már gondolkodom, hogy neki is azt kéne mondanom, tudják csak meg.
2022. ápr. 9. 18:24
 6/6 anonim ***** válasza:
A mai iskolák, és emberek, tanárok stb. feje minden csak egyszerű és értelmes és logikus nem!!!!
2022. ápr. 29. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!