Iskolában az utolsó tanítási napon az osztály közösen szokott adni valamit a tanároknak vagy csak a tanévzárón adnak egyénileg a gyerekek?
Hatosztályos gimiben nálunk ilyen nincs. Talán az osztályfőnök szokott kapni egy csokor virágot az osztálytól.
Nálunk nincs az amit a szánalmas "tanárkás" válaszoló állít, hogy minden tanár raffaellót, vagy más nagyértékű dolgot kap.
Általanos alsóban az utolsó napon nem, de az évzárón adtak páran valamit. Lehet az anyukám is adott nekem virágot, hogy vigyem oda a tanítónéninek, amikor vége volt a bizik kiosztásánal és vitték a virágokat.
Általános felső külföldön volt.
Ott nem volt se évnyitó, se évzáró, szóval ott nem adtunk semmit és az utolsó napon sem.
Az egyik gimimben az évzáron mentek ofőhöz meg a helyetteshez, virágokkal páran. Nekem arról az jutott eszembe, hogy milyen seggnyalók. :D én nem vittem virágot, mert akkortájt sértett meg az ofőm.
Az új gimimben meg egy pasi volt az ofő, aki nem volt vevő erre. :D ott Karácsonykor meg az uccsó nap minden tanárnak egy doboz csokit adtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!