Megis miert en lettem megbuntetve, egyaltalan minek vannak ezek a semmire kello tanarok?
Elnezest az ekezetek miatt, szunet van es nem tudom betudnam-e fejezni a kerdest.
A lenyeg, jott az iskolaba egy 9.-es gyerek, tobbszorosen megbukott, latszik rajta, hogy buta. Az egesz iskolat terrorizalja, a bufeben mindenkit megeloz, a tesi cuccait feldobta valakinek a tetore, verekszik, minden ilyesmi. Viszont senki nem mert vele szembe menni mert agressziv es latszilag kiszamithatatlan.
A tanarok meg lerendezik annyival, hogy nehez csaladi hatteru.
Ma viszont azt lattam, hogy alanyulkalt lanyoknak, tobbek kozott a baratnomet is letapizta, en meg egybol bepoccentem, es mivel egy ideje jiu jitsuzok, odamentem, es izombol atdobva a hatamon foldhoz csaptam a gyereket, mondanom sem kell, hogy az egesz folyoson csend lett, csak annyi hallatszott, hogy nyogdecsel az a hulye.
Egybol vittek az igazgatoiba, ma meg oran se voltam ez lesz az elso, hogy mit kepzeltem magamrol, miert csinaltam ilyet, ilyet nem lehet, azonnal fegyelmi targyalasom lesz, ahol majd dontenek arrol, hogy kirugnak-e vagy sem, addig is tanusitsak megbano magatartast, es szamitsak arra, hogy a rendorseg felfog keresni.
Kerdem en, mire vannak akkor a tanarok? 14 napja terrorban tartja az iskolat, tobbszor szoltak a tanaroknak, es lerendezik annyival, hogy nehez csaladi hattere van, erre ha en megvedem a baratnomet egybol fegylemi targyalas meg rendorseg?
De akkor miert vannak a tanarok? Ha normalisan vegeznek a fizetesuket akkor nem fajult volna el eddig, de nem csak sirni tudnak hogy szarul keresnek, miert kene nekik tobbet, hogy tobb penzert ne csinaljanak semmit?
Egyaltalan mi lesz a rendorsegen, most bortonbe kerulok?
Engem egyszer egy részeg srác zaklatott a vasútnál. Hiába mondtam neki, hogy van barátom. Kiráncigált az emberektől, ahol nem igazán volt senki és sötét volt. Elkezdte fogdosni a pinám meg a mellem. Többször felszólítottam, hogy hagyja abba,mert lefújom paprika sprével, de ő tovább ment, aztán behajolt a szemével a paprika sprével, hogy úgyse fújom meg. Megfújtam és sírva ment haza. Mindenki szerint én voltam a hülye utána. Pedig szerintem ez pont az a helyzet volt, ahol használni kellett.
Eléggé becsülendő, hogy földhöz vágtad ezt a parasztot. Jó pasi lehetsz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!