Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megis miert en lettem megbunte...

Megis miert en lettem megbuntetve, egyaltalan minek vannak ezek a semmire kello tanarok?

Figyelt kérdés

Elnezest az ekezetek miatt, szunet van es nem tudom betudnam-e fejezni a kerdest.

A lenyeg, jott az iskolaba egy 9.-es gyerek, tobbszorosen megbukott, latszik rajta, hogy buta. Az egesz iskolat terrorizalja, a bufeben mindenkit megeloz, a tesi cuccait feldobta valakinek a tetore, verekszik, minden ilyesmi. Viszont senki nem mert vele szembe menni mert agressziv es latszilag kiszamithatatlan.

A tanarok meg lerendezik annyival, hogy nehez csaladi hatteru.

Ma viszont azt lattam, hogy alanyulkalt lanyoknak, tobbek kozott a baratnomet is letapizta, en meg egybol bepoccentem, es mivel egy ideje jiu jitsuzok, odamentem, es izombol atdobva a hatamon foldhoz csaptam a gyereket, mondanom sem kell, hogy az egesz folyoson csend lett, csak annyi hallatszott, hogy nyogdecsel az a hulye.

Egybol vittek az igazgatoiba, ma meg oran se voltam ez lesz az elso, hogy mit kepzeltem magamrol, miert csinaltam ilyet, ilyet nem lehet, azonnal fegyelmi targyalasom lesz, ahol majd dontenek arrol, hogy kirugnak-e vagy sem, addig is tanusitsak megbano magatartast, es szamitsak arra, hogy a rendorseg felfog keresni.

Kerdem en, mire vannak akkor a tanarok? 14 napja terrorban tartja az iskolat, tobbszor szoltak a tanaroknak, es lerendezik annyival, hogy nehez csaladi hattere van, erre ha en megvedem a baratnomet egybol fegylemi targyalas meg rendorseg?

De akkor miert vannak a tanarok? Ha normalisan vegeznek a fizetesuket akkor nem fajult volna el eddig, de nem csak sirni tudnak hogy szarul keresnek, miert kene nekik tobbet, hogy tobb penzert ne csinaljanak semmit?

Egyaltalan mi lesz a rendorsegen, most bortonbe kerulok?

2022. szept. 14. 11:12
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
93%
Börtönbe biztos nem kerülsz.
2022. szept. 14. 11:20
 2/33 anonim ***** válasza:
66%

"Kerdem en, mire vannak akkor a tanarok?"

. Szerinted a tanárok mit tehettek volna?

"ha en megvedem a baratnomet egybol fegylemi targyalas meg rendorseg?"

. Nem védted meg végül, de igazából a fegyelmi tárgyaláson lehetőséged lesz ezeket előadni.

2022. szept. 14. 11:21
 3/33 anonim ***** válasza:
21%

Teljesen jogos, hogy megbüntetnek!

Ugyanis az senkit nem mentesít a büntetés alól, hogy "más is" rosszat tesz! Az ilyen logika alapján mindenki ölhetne, rabolhatna, mert más is csinálja!

Mellesleg ezzel az illetöt akár meg is ölhetted volna, ha rosszabbul esik, akkor pedig nem "csak" az iskolában kapsz büntetés, hanem a törvény elött is, és nagy eséllyel börtönben töltenéd a következö pár évedet.

Az agresszió soha nem megoldás és soha nem pozitív, szóval igenis, hibáztál.

2022. szept. 14. 11:23
 4/33 Katona Dius ***** válasza:
96%
Ha esetleg tenyleg rendőrségi ugy lesz belőle,vagy fegyelmi, én elmondanám,hogy a tanárok többször lettek figyelmeztetve,nem csinaltak semmit. Most szexuálisan zaklatta a barátnődet,igy tettél ellene. Ha szoba kerül,hogy feljelentenek testi sértésért,mondd h tibmeg szexuális zaklatásért. És az iskolát is bele veszitek,mert pártolta,legalabbis csendben eltűrte.
2022. szept. 14. 11:24
 5/33 anonim ***** válasza:
94%
Hogyha pont úgy történt minden ahogy leírod akkor én neked adok igazat. Nyilván azt fogják mondani (itt is) hogy az erőszak ilyen esetekben sosem megoldás, de őszíntén szólva a helyedben valószínűleg én is ugyanígy cselekedtem volna. A tanárokkal meg már nem tudsz mit kezdeni, tekintettel arra hogy ilyen esetekben hivatalból eljárást kell indítaniuk. Börtönbe nem kerűlsz ezért, de a suliból színte biztos hogy repűlsz.
2022. szept. 14. 11:25
 6/33 anonim ***** válasza:
97%

Nem fogsz börtönbe kerülni. Jól lemarnak majd, de vszeg nem is rúgnak ki.

Tanárként azt tudom mondani, hogy máskor "eszkaláljátok a problémát", azaz a bántalmazottak, jelen esetben a lányok forduljanak a tanáraikhoz, igazgatóhoz, hogy fizikai abúzus érte őket. Ez nagyon más, mint a tornazsák-büfé ügyek. Efölött nem lehet szemet hunyni, elsiklani.

Magánemberként azt mondom, hogy az ilyen karaktereknek le kell törni a szarvát, tökös cselekedet volt, de elhamarkodtad.

Én a helyedben nem az iskola reakcióitól tartanék, hanem attól, hogy mit lép erre az a pöcs.

2022. szept. 14. 11:26
 7/33 Kólauborkával ***** válasza:
94%

Én nekem rendörségi ügyem lett belöle, de hol érdekel…ha ti többször szóltatok és semmi nem történt akkor kézbe kell venni a dolgokat.

Termeszetesen tanusíts megbánást, de szerintem jól cselekedtél.

2022. szept. 14. 11:29
 8/33 anonim ***** válasza:
79%

A rendőrség az csak üres fenyegetőzés volt.

Két középiskolás verekedésével nem foglalkozik a rendőrség, ha (ez nagyon fontos!) nem lesz olyan sérülés, amire látleletet vetethet föl a sértett. Ha lett egy kék folt a térdén vagy a fenekén az semmi. Mondjuk egy orrcsonttörésből már lehetne ügy.

De a tanárokat is elővennék, mert ők a felelősek azért, hogy ne verje egyik gyerek a másikat.

Tapasztalatom szerint egyébként az efféle bántásokat egyszerűen nem tudja kezelni a mai iskolarendszer. A tanárok eszköztelenek, ha a tanár adna egy pofont a gyereknek, az gyerekbántalmazás, miközben a gyerek lehet, hogy felrúgja vagy a kést vágja bele. Alapvetően jól csináltad, amit csináltál. Veled nem fog többé kötekedni, ill. a barátnődet is békén fogja hagyni. Ennél többet nem tudsz elérni, de ez sem kevés. A többieket majd bántani fogja tovább, a tanárok meg (saját érdekükben) inkább félrenéznek, minthogy beleavatkoznának. A liberális jogvédők meg arról szónokolnak, hogy nem szabad kirekeszteni a nem idén barnultakat.

És ez nemcsak Magyarországon van így, de egész Európában és Észak-Amerikában. Csak a cigányt helyettesítsd négerrel, törökkel, arabbal, pakisztánival, bármilyen bevándorolóval.

2022. szept. 14. 11:29
 9/33 anonim ***** válasza:
57%

"A liberális jogvédők meg arról szónokolnak, hogy nem szabad kirekeszteni a nem idén barnultakat."

. Te komolyan elhiszed, hogy csak a romákkal van baj az iskolákban? Marhára nincs így, és ezt úgy mondom, hogy egy rakás fegyelmit végigültem.

2022. szept. 14. 11:33
 10/33 anonim ***** válasza:
21%

A jogi részét nem ismerem, arra nem tudok válaszolni.

Esetedben az a baj, hogy te nem megvédted a barátnődet, hanem sajnos bosszút álltál egy megtörtént yaklatásért.

A megvédés az lett volna, ha a zaklató tevékenységet akadályozod meg.

Nagyon síkos talajra tévedtél.

Évezredekkel ezelőtt, az első államok kialakulásával megkezdődött az igazságszolgáltatás központivá tétele pont amiatt, mert szemtől szembe nagyon könnyen túlzásokba csúszik a vélt önvédelem, szélsőséges setben generációkon átívelő vérbosszú-körök kialakulásáig.

Sajnos gyakori eset, hogy a központi ig. szolg. nem reagál, ha viszont valaki a kezébe akarja venni az ügyet, azonnal lecsap. Magyarán kevésbé tart a (piti) bűnözőktől, mint egy-egy karakán embertől, aki könnyedén példaképpé válhat a környezetében.

2022. szept. 14. 11:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!