Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Karácsonyi ajándék lányoknak?

Karácsonyi ajándék lányoknak?

Figyelt kérdés
Kihúztam egyik lány osztálytársam és fingom sincs hogy mit szeretnek kapni a lányok. Valami ötlet? Szerintetek gáz az ha ajándékutalványt veszek?

ma 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Könyv, sminkcucc, kozmetikai termékek, téli teavállogatás, csokik, plüssfigurák.
ma 16:48
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

A lányok nem egy homogén massza, ahányféle lány, annyiféle ízlés és érdeklődés. Néhány hobbiját kéne megtudnod, azt nyugodtan kérdezd meg a barátnőitől.

Amúgy például valami édesség, tea- vagy kávéválogatás, illatgyertyák, olyan snassz ajándékok, hogy azzal annyira nem tudsz félremenni.

23/N

ma 16:54
 3/7 anonim válasza:

Velem is ez volt tavaly. Én egy 2.000 ft-os karácsonyi különkiadásos parfümöt vettem neki a rossmanban és a tescoban meg egy 8000 ft-os bonbn volt leárazva 3.500-ra. Tettem mellé egy csipet földimogyorót, valamint 2 mandarint. Nálunk min. 5.000 ft-ban kellett ajándékozni, én kicsit fölé szaladtam. :/ De ha olyan az illető akkor egy szál virágnak, pár kedves szónak vagy egy képeslapnak is ugyanúgy fog örülni mintha egy aranyórát kapott volna.

18/f

ma 16:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz az utalvány, sőt még jobb is mintha veszel valami olyat amit nem szeret/van már neki. Én pl. minden évben könyvutalványt kaptam és minden évben örültem neki.

19L

ma 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Tampon, és egy masszázsra való befizetés. :D
ma 17:23
 6/7 Noren1989 ***** válasza:
Szerintem jó ötlet. Ha nem ismered közelebbről, egy rossman kupon pl jó ötletnek tűnik.
ma 17:44
 7/7 anonim ***** válasza:
na ezért baromság a karácsonyi húzás
ma 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!