Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Karácsonyi ajándék lányoknak?

Karácsonyi ajándék lányoknak?

Figyelt kérdés
Kihúztam egyik lány osztálytársam és fingom sincs hogy mit szeretnek kapni a lányok. Valami ötlet? Szerintetek gáz az ha ajándékutalványt veszek?

nov. 26. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Könyv, sminkcucc, kozmetikai termékek, téli teavállogatás, csokik, plüssfigurák.
nov. 26. 16:48
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

A lányok nem egy homogén massza, ahányféle lány, annyiféle ízlés és érdeklődés. Néhány hobbiját kéne megtudnod, azt nyugodtan kérdezd meg a barátnőitől.

Amúgy például valami édesség, tea- vagy kávéválogatás, illatgyertyák, olyan snassz ajándékok, hogy azzal annyira nem tudsz félremenni.

23/N

nov. 26. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt tavaly. Én egy 2.000 ft-os karácsonyi különkiadásos parfümöt vettem neki a rossmanban és a tescoban meg egy 8000 ft-os bonbn volt leárazva 3.500-ra. Tettem mellé egy csipet földimogyorót, valamint 2 mandarint. Nálunk min. 5.000 ft-ban kellett ajándékozni, én kicsit fölé szaladtam. :/ De ha olyan az illető akkor egy szál virágnak, pár kedves szónak vagy egy képeslapnak is ugyanúgy fog örülni mintha egy aranyórát kapott volna.

18/f

nov. 26. 16:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz az utalvány, sőt még jobb is mintha veszel valami olyat amit nem szeret/van már neki. Én pl. minden évben könyvutalványt kaptam és minden évben örültem neki.

19L

nov. 26. 17:13
 5/9 anonim ***** válasza:
30%
Tampon, és egy masszázsra való befizetés. :D
nov. 26. 17:23
 6/9 Noren1989 ***** válasza:
Szerintem jó ötlet. Ha nem ismered közelebbről, egy rossman kupon pl jó ötletnek tűnik.
nov. 26. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
na ezért baromság a karácsonyi húzás
nov. 26. 19:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, aminek minden lány örülne. Csak ilyen nagyon sablonos dolgokat lehet ajánlani, mint a csoki, gyertya, bögre és társai, de azoknál már jobb az utalvány és akkor abból azt választ, amit akar. Ha legalább azt be tudod lőni, hogy milyennek örülne, az jó, ha tényleg fogalmad sincs, akkor legyen valami drogériás, azt biztos fel tudja használni.
nov. 26. 20:51
 9/9 Luv SzJG válasza:
Hány éves az illető?
nov. 27. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!