Karácsonyi ajándék lányoknak?
A lányok nem egy homogén massza, ahányféle lány, annyiféle ízlés és érdeklődés. Néhány hobbiját kéne megtudnod, azt nyugodtan kérdezd meg a barátnőitől.
Amúgy például valami édesség, tea- vagy kávéválogatás, illatgyertyák, olyan snassz ajándékok, hogy azzal annyira nem tudsz félremenni.
23/N
Velem is ez volt tavaly. Én egy 2.000 ft-os karácsonyi különkiadásos parfümöt vettem neki a rossmanban és a tescoban meg egy 8000 ft-os bonbn volt leárazva 3.500-ra. Tettem mellé egy csipet földimogyorót, valamint 2 mandarint. Nálunk min. 5.000 ft-ban kellett ajándékozni, én kicsit fölé szaladtam. :/ De ha olyan az illető akkor egy szál virágnak, pár kedves szónak vagy egy képeslapnak is ugyanúgy fog örülni mintha egy aranyórát kapott volna.
18/f
Szerintem nem gáz az utalvány, sőt még jobb is mintha veszel valami olyat amit nem szeret/van már neki. Én pl. minden évben könyvutalványt kaptam és minden évben örültem neki.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!