Milyen könyveket tudtok ajánlani 14-15 éves lányoknak?
Figyelt kérdés
Már nagyon sok könyvet elolvastam,a Szent Johannától kezdve a szépirodalmi vagy fantasy könyveket...Már teljesen kifogytam az ötletekből....Szerintetek miiket olvassak?Jön a karácsony,és kéne választani...;)
Ha érdekel a fantasy akkor Harry Potert, Gyűrűk Urát ajánlom. Darren Shan könyvek is egész jók, én lány létemre régen nagyon szerettem olvasni őket! :)
2012. dec. 2. 12:26
2/16 anonim válasza:
Darren Shan tényleg jó (lány vagy nem lány létre :D), esetleg Diana Wynne Jones, Lois Lowry.
2012. dec. 2. 12:35
3/16 anonim válasza:
az előttem szólókkal teljesen egyetértek, valamint ha tényleg nincs mit olvasnod, ajánlom ezt az oldalt: [link]
rengeteg könyvről ír véleményt "bobo". Én is erről az oldalról ismertem meg egy csomó könyvet, illetve írót.
Remélem tudtam segíteni :D
2012. dec. 2. 17:34
4/16 maya9711 válasza:
Jamie McGuire-től a Gyönyörű sorscsapást ajánlom neked.:)
szerdán vettem meg, de már kétszer ki is olvastam, pedig nem vagyok az a nagy könyv rajongó. :D
2012. dec. 2. 19:43
5/16 anonim válasza:
Fantasy? Akkor egyértelműen A tűz és jég dala regényciklust ajánlom, a legjobb a kategóriában!
2012. dec. 2. 20:13
6/16 fazakas nikoletta válasza:
Dióbél királyfi és társai. A könyv maga eléggé unalmas de vannak benne izgalmas és vicces könyvek.De nem mindenkinek tetszik. Nekem az egyik kedvenc könyvem
2012. dec. 3. 17:06
7/16 anonim válasza:
Michelle Zink: Prófécia
2012. dec. 3. 18:27
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönömm...*_* Harry Pottert,Gyűrűk urát olvastam...Azt hoszem megyek a könyvesboltba...;)) Köszönömm.
2012. dec. 3. 20:39
9/16 Vida válasza:
Simone Elkeles: Tökéletes kémia igaz ez nem fantasy és nem is szépirodalmi regény,de én imádom :)
2012. dec. 4. 08:16
10/16 anonim válasza:
J. R. R. Tolkien: A szilmarilok
Erin Morgenster: Éjszakai Cirkusz
Jostein Gaardner: Sofie titka
Diana Wynne Jones: Varázslatos élet
Gárdonyi Géza: Ida regénye
Thomas Hardy: A tiszta nő
Murakami Haruki: a határtól délre, a naptól nyugatra
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!