Milyen könyveket ajánlotok 15-18 éves lányoknak?
Én vöröspöttyösöket szeretem abból is a kevencem a Katy Lauren La cany.
de jó még Sarah Dressen tökéletes
Hamuváros trilogia
No és én.
Szia! Én a Meg Cabot könyveket ajánlom :)
Tőle vannak ilyen korosztálynak "tök jó könyvek" kategóriában könyvek. ( Neveletlen hercegnő naplója, Igazi amerikai lány...) Vagy van még az Esküvő olasz módra és ehhez hasonló könyvek amik felnőtteknek is jók de ennek a korosztálynak is. :) Remélem megtetszik valamelyik és tudtam segíteni.
Én Krystyna Kuhn-tól A völgy című thriler sorozatát ajánlanám.Az első könyv címe,A játék,a második cime A Katasztrófa.(a többi még nem jelent meg)
Van benne románc különös jelenségek eldugott fősuli,és egy testvérpár akik múltja ködös.
Meg Cabot-tól tényleg olvasd el a Neveletlen hercegnő naplóját ( én ezzel a sorozattal szerettem meg az olvasást :) )
+ Ha szereted a fantasy-t akkor Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt. Ez is nagyon jó könyv , nem is tudom hányszor olvastam már el...
Első válaszoló vagyok.
Én végig olvastam és tetszett.:D
Ha inkább feladod akkor Egy pár sorozat a szerzőjüket most nem tudom leírni.:D
Csontváros-Hamuváros-Üvegváros-Bukott angyalok városa.
Airhead:Kivagyok-Nikki bőrében-Menekülés
Shilver-Ligner-Forever
Esetleg a lisi harrison-klikk sorozata
ahogy mondtam La candy
Sarah dressen tökéletes
Fallen-meg valami t-betűs a folytatása
Monster high
Holnap más leszek
Meg cabot mélyharapás
NemKönyv - Ne olvasd, csináld
több most nem jut eszembe de írj üzit ha kell még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!