Milyen könyveket ajánlotok egy 18 éves lánynak amikből sokat lehet tanulni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 10:24
1/7 /Anita_'94/ válasza:
Mi érdekelne?
Én pl most az 1984-et olvasom Orwell-től...
2/7 A kérdező kommentje:
Hát az életről, szerelemről.. vagy ilyesmi :) de nemszeretem a régi könyveket!
2012. febr. 27. 10:35
3/7 /Anita_'94/ válasza:
Dean R Koontz - A halottlátó
Ez viszonylag mostani :)
A thunderes.try.hu-ról rengeteg könyvet le tudsz tölteni telcsire, ha úgy is jó. Legalább nem kell külön cipelni. Meg ingyen van :)
4/7 anonim válasza:
Kurt Vonnegut: A mesterlövész. Mondjuk ez olyan, aminek komoly mondanivalója van és valaki nem érti, de szerintem nagyon érdekes és vicces.
Stieg Larsson: A millenium trilógia. Nagyon érdekes, komoly társadalmi kérdéseket érint.
5/7 anonim válasza:
Káma Szútra... :-D
Nyugi! Nyugi! Csak poén volt, Bocs, de nem hagyhattam ki.
Legutóbb, amit olvastam és nagyon érdekes szerelmi szál volt benne, az a Zsoldos A. J. Quinnelltől.
Itt a link online olvasáshoz:
Mégegyszer bocs, de kellett...
6/7 anonim válasza:
Még annyit, hogy a legújabb filmadaptációja a Tűzben edzett férfi néven futott, Denzel Washingtonnal, de sokkal gyengébb, mint a könyv. Csomó érdekes karaktert és a szerelmi szálat teljesen kihagyták belőle.
7/7 anonim válasza:
hogy érted, hogy nem szereted a régi könyveket? Nem is ismered mindet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!