Milyen könyveket ajánlotok?
13 éves vagyok és nagyon szeretek olvasni.Nagyon szeretem a romantikus és izgalmas könyveket.Kérlek titeket hogy minél több ilyen típusú könyvet írjatok!
Előre is Köszönöm!
Ezen az oldalon regisztrálni kell, de nagyon jó könyvek vannak. Neked inkább a Meg Cabot sorozatok jók, Stephenie Meyer könyvei, Cassandra Clare Végzet ereklyéi sorozat( Csontváros ,Hamuváros, Üvegváros),Claudia Gray. A Meg Cabotos könyvek ifjusági regények, a többi vámpíros, démonos romantikus.
Meg Cabot- Jinx ( romantikus, misztikus, tinis)
Jane Austen- Büszkeség és balítélet ( szerelmes, fordulatos, klasszikus)
Margaret Mahy- Átváltizás ( misztikus, szerelmes, tini)
Ann Brashares- Négyen egy gatyában ( nyár, fiúk, barátság, tinik)
Becca Fitzpatrick- Csitt Csitt ( vörös pöttyös, fordulatos, izgalmas, angyal)
Jacqueline wilson- Mi lesz a csókkal? ( tini, romantikus, barátság, csalódás)
Polly Schulman- Rajongás ( vörös pöttyös, szerelmes, tini)
Szabó Magda- Abigél ( iskola, történelem, izgalmak)
Bree Despain: The Dark Divine(A Fekete bárány)
Kerstin gier: Rubinvörös
Becca Fitzpatrick: Hush,Hush(csitt,csitt)
Lauren Kate: Fallen (Kitaszítva)
Alyson Noel: Lúzerek é bálkirálynők
Alyson Noel: Everomore.(Mindörökké)-Halhatatlanok sorozat
Claudia Gray: Evernight(örökéj) sorozat
Suzanne Selfors: Mentsük meg Juliát!
Libba Bray: Rettentő gyönyörűség,Lázado angyalok, Az az édes távoli dolog
Spirit Bliss:Árnyékvilág
Polly Shulman:Rajongás
Ezek voltak a vöröspöttyös könyvek. Most jön a többi:)
Sarah Dessen: Figyelj rám!
Sarah Dessen: Tökéletes
Katherine Applegate:Szívzűrök sorozat
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi
Mindenkéépen olvasd el mindegyiket!!!:D
J.K. Rowling - Harry Potter - ha még nem olvastad volna :)
Stephenie Meyer - A burok - fél éve olvastam, de máig is a kedvenc könyvem. Nagyon izgalmas, szerelmes, de nem túlzottan nyálas, fordulatos, és egyszerűen baromi jó. Egyépként sci-fi. :)
Syrie james - Jane Austen magánélete/naplója - Ez részben egy életrajzi regény, de bele van szőve egy szerelmi szál is.Egyáltalán nem unalmas, ( régen én is azt hittem, hogy az, de nem! ) és szívszaggatóan gyönyörű történet.
Celia Rees - Kalózok! - Nagyszerű kalandregény a kalóztörténetek minden elengedhetetlen kellékével: csatákkal, párbajokkal, elbűvölő kalandorokkal és igaz szerelemmel. Lebilincselő történet, mely egy elragadó hősnő izgalmas kalandjait tárja elénk.
Stephenie Meyer - Alkonyat - szintén ha esetleg még nem olvastad volna :)
Kristin Cashore - A garabonc - nemrégiben olvastam, nagy elvárásaim voltak vele szemben, de azok nem elégültek ki teljes mértékben. Lehet, hogy túlságosan sokat követelek egy könyvtől, és más pedig megelégszik a középszerű történettel. A leírás tettszett, így lem tudtam letenni, de számomra a történet sablonos volt.... ( a hátulján fel van tüntetve, hogy a benne található szerelem vetekszik az Alkonyattal. Hát, akit érdekel, vágjon bele... )
Jelen pillanatban nem jut több az eszembe , de ha esetleg felrémlik valami majd még írok :) . Ja és a Burokot tényleg mindenképp olvasd el, aztán meg írd meg, hogy , hogy tettszett
A 13 ÉS 3/4 ÉVES ADRIAN MOLE TITKOS NAPLÓJA
ERAGON(ÖRÖKSÉG1)
ELSŐSZÜLÖTT(ÖRÖKSÉG2)
BRISING(ÖRÖKSÉG3)
Nekem ezek a kedvenceim (a sok közül):
Aprilynne Pike: Wings (Szárnyak)
Kerstin Gier: Rubinvörös - Időtlen szerelem (ezt szerintem nagyon megéri elolvasni!)
Elisabetta Gnone: Fairy Oak 1-4
Stephen King: Tortúra
Sidney Lawrence: Eljátszott tisztesség
Robert Tine: Tökéletes katona
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!