Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potterhez És Percy...

Harry Potterhez És Percy Jacksonhoz hasonló kalandos, fanatsy könyveket keresek szeretnék olvasni mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 18:44
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Jonathan Stroud: Bartimaeus trilógia (A szamarkandi amulett; A gólem szeme; Ptolemaiosz kapuja)
2011. aug. 31. 21:51
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
John Ronald Reuel Tolkien: A Gyűrűk Ura-trilógia.
2011. aug. 31. 21:53
 3/29 anonim válasza:
100%
Nem egészen egy kategória, de tudom ajánlani George RR Martin műveit. Öt kötet jelent meg magyarul, hosszú, fondorlatos, kegyetlen, én nem tudtam letenni. Mostanság az HBO is sorozatot forgat belőle, az szintén fergeteges.
2011. szept. 1. 08:50
 4/29 anonim válasza:
72%

Sárkánydárda Krónikák például nagyon lebilincselő. Rengeteg fantasy könyvet elolvastam már de ezek voltak a legjobbak. Az elejétől kezd: Őszi alkony sárkányai, Téli éj sárkányai és Tavaszi hajnal sárkányai. Komoly mű, szerintem élvezetesebb, mint a Gyűrűk Ura. Sok része van még, azokat is érdemes elolvasni.

Ha kivégezted, akkor keress rá a Sötét elf sztorikra Drizzt főszereplésével...

Jó szórakozást! :-)

2011. szept. 1. 08:59
 5/29 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :)
2011. szept. 1. 12:26
 6/29 anonim válasza:
93%

Darren Shan: Démonvilág

IMÁDOOOM!!!!

A címéből és a borítójábol azt hiheti az ember hogy valami horror. Igen kicsit az de nagyon ajánlom. Nekem meg van mind a 10 rész és nagyon ajánlom. :)

A másik Darren Shan-től a Vámpír könyvek. Abba nincs semmi horror, én 12 évesen olvastam el. ( most 14 vagyok )

Jó szórakozást, remélem tetszeni fog neked is! :))

2011. szept. 1. 14:51
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
eragon, és daren shan könyvek (amiket az előző hozzászóló írt) :)
2011. szept. 1. 18:43
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Bartimaeus-trilógia (tudom, már írták, de hogy tudd tényleg nagyonnagyon jó :) valamiért elég kevesen ismerik, pedig szerintem megéri :D )
2011. szept. 1. 22:13
 9/29 anonim ***** válasza:

- Angie Sage: Szeptimus könyvek.

Az első három kötet jelent meg eddig magyarul. Címük: Mágia, Repülés, Medicina.

Nagyon jók.

- Ursula K. Le Guinn: Összes Szigetvilág története

(első voltam)

2011. szept. 2. 09:32
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Philip Pullman: Az úr sötét anyagai trilógia (Az arany iránytű, A titokzatos kés és A borostyán látcső)
2011. szept. 2. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!