Harry Potterhez És Percy Jacksonhoz hasonló kalandos, fanatsy könyveket keresek szeretnék olvasni mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 18:44
21/29 anonim válasza:
Én nagyon ajánlom neked George R.R Martin: Trónok harca című könyvét ( ez csak az első könyv címe) elvileg 7 részes lesz és eddig magyarul még csak 4 rész van meg.Már ment az HBO-n is :D
22/29 anonim válasza:
Trónok harca megy belőle sorozat is sztem jó
23/29 Blazsej008 válasza:
Nos, nem egészen tartozik a témához, de ha képes vagy rá, akkor szerezd meg Douglas Adams könyveit(pl.: Galaxis útikalauz stoposoknak) valamint Silvana de Mari : Az utolsó tünde, Az utolsó ork 1-2-3 (összesen 4 részes)
24/29 anonim válasza:
Az utolsó tünde nagyon jó! Azt mindenképp olvasd el!
25/29 anonim válasza:
Ha már volt Martin, legyen még egy csuklónyűvő sorozat:
Volt szerencsém egyszer a könyvtárban találkozni egy fordítással, nem aprózta el.
Azonban ez kalandregény, fantasy, de ahogy Martinnak, ennek sem sok köze van a HP-hez vagy a PJ-hez. Nem egy kategória. Ha urban fanatsy elemekkel tűzdelt műről van szó, Gaiman (pl. Sosehol). Esetleg Miéville (ő steampunk) ír hasonló stílusban, bár az is komorabb. Ha a humort jobban kedveled, akkor Pratchett Korongvilág-történetei közül bármi.
Ezekkel a művekkel egy kategória az Eragon, Darren Shan és a Bartimaeus-trilógia is.
26/29 anonim válasza:
Én is tudom ajánlani a Gyűrűk ura-t, az Eragont, de pár napja jelent meg a Villámtolvaj 4, és iszonyú jóóó! Olvasd el! ;)
28/29 anonim válasza:
Ha annyira lebilincselt Harry Potter világa, hogy sajnáltad, amikor az utolsó könyv utolsó oldalát is elolvastad(velem ez volt) és még többet akarsz, akkor keress HP fanfic történeteket. Sok amatőr író ír nagyon klassz HP továbbírásokat, kimaradt jeleneteket, stb. fanfic.hu: itt van a legtöbb:) Volt egy író, aki megírta a z utolsó részt mielőtt az ténylegesen megjelent volna, persze csak a saját alternatív verzióját, de nagyon klassz lett és érdekes olvasmány az eredeti után. A címe: a Varázslók háborúja
29/29 mindegyis válasza:
Cristopher Paolini: Eragon-könyvsorozat.
J.R.R. Tolkien: a gyűrűk ura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!