Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket ajánlotok...

Milyen könyveket ajánlotok 13-14 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Olvasni támadt kedvem.

Milyen könyvet ajánlanátok?

Szeretem a letehetetlen,izgalmas,fantasztikus könyveket,

amikben a szereplőknek különleges képességeik vannak.

2012. jan. 4. 10:27
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Kérek sok javaslatot!
2012. jan. 4. 10:35
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Vannak az úgynevezett Pöttyös könyvek azoknak mindegyikét ajánlom (unokahugom 14 éves kora óta csak ilyt olvas most 16 és még mindig azt kér karácsonyra) ezek a könyve közé tartozik ha jól tudom a vámpirnaplók és a twilight széria, egyéb szerelmes vámpirosdémonos ördögös könyvek .. pl Pokoli báli éjszakák
2012. jan. 4. 11:02
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

ha még nem olvastad volna a Harry Pottert, akkor azt, mindenképp ( és ha esetleg fenntartásaid lennének vele szenben, akkor is olvasd el, mert nagyon jó! :))

öhm,, ha szereted a vámpíros történeteket: Twillight ( én mondjuk nem vagyok oda a vámpírokért, de ez a könyv tetszett )

A Burok - iszonyatosan jó, nekem jelenleg ez a kedvenc könyvem, pedig már egy éve olvastam, de azóta sem tudta nálam, egyik könyv se felül múlni :) muszáj elolvasnos !!! :)

Aztán jönnek ugyebár a régi klaszikusok: Jane Eyre, Büszkeség és balítélet- alap, és ráadásul igen szórakoztató :)

Celia Rees - Kalózok! - nekem nagyon tetszett, izgi

Jane Austen magánélete - nagyon izgi, romantikus, és baromi jól van megírva, ezt sem tudtam letenni :)

Scharlotte bronte titkos naplója - hűen megírt, szomoró, de egyben vidám, s lélekmelengető kis olvasmány, a feltörekvő női írókról.

Az imádott jenna Fox- Ez egy sci-fi - thriller, ami igazán érsdekes témát boncoltgat. Felettébb érdekfeszítő olvasmány. Nem unalmas, fiataloknak íródott könyv.

Hát most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de majd még írok, ha tudok neked valamit ajánlani :D ( Ezek közül a könyvek közül ne mindegyik ( sőt a leges legjava nem tartalmaz olyan szereplőket, akiknek különlges képességei vannak, de mindegyik, igazán érdekfeszítő, és nem mindennapi olvasmány. Jószívvel ajánlom mindet, remélem örömödet leled bennük ( A burokot tényleg olvasd el, garantálom, hogy tetszeni fog! :) )

UI: légyszi írd meg, hogy hogy tetszettek, és hogy melyiket olvastad el :) - köszi

15/L

2012. jan. 4. 15:26
 4/16 anonim ***** válasza:
Tamora Pierce: Álruhás lovag < nekem nagyon tetszett :)
2012. jan. 4. 16:13
 5/16 anonim ***** válasza:
Én is a Vörös Pöttyös könyveket ajánlom! Ha fenn vagy facebookon, akkor mindenképpen látogasd meg az oldalukat és keresd a fényképek között a könyvrészletek/vélemények nevezetű albumot! Itt a legtöbb könyvről van fénykép, könyvrészlet és alatta az olvasók véleménye!!!
2012. jan. 5. 18:05
 6/16 anonim ***** válasza:

Gyűrűk ura már jó lenne neked

Harry Potter, anima kiadó könyvei (Stanley, a szerencse fia pl.)

2012. jan. 6. 10:53
 7/16 anonim ***** válasza:

Darren Shan Saga(vagy Rémségek cirkusza)

12 kötet,de megéri elolvasni.

2012. febr. 18. 09:53
 8/16 anonim ***** válasza:

L.J.Smith: Vámpírnaplók

14 vagyok. Karácsonyra kaptam a 6.részt! azóta megvan mind 1.-7. és az 6. 7. 5-ször olvastam el

2012. márc. 12. 14:27
 9/16 anonim ***** válasza:

Darren Shan megint,csak most a Démonvilág sorozat.

Elég véres,rengeteg mágia és harc van benne,nagyon izgalmas a történet,10 kötet.A Vámpírvilágot is nagyon ajánlom,kicsit lájtosabb mészárlásilag de még így is elpattannak az idegszálaid.

2012. ápr. 5. 11:15
 10/16 Ollé Réka válasza:

Szia!Én is ennyi idős vagyok.

Ajánlom neked elsőorban a Harry Potter-t.

Ott van a Twilight-saga.(v még további vörös pöttyös könyvek)

Büszkeség és Balítélet pl.:)

De a legjobb Leiner Laura:Szent Johanna Gimi-je!!!

2012. ápr. 7. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!