Milyen könyveket ajánlotok 13-14 éves lánynak?
Olvasni támadt kedvem.
Milyen könyvet ajánlanátok?
Szeretem a letehetetlen,izgalmas,fantasztikus könyveket,
amikben a szereplőknek különleges képességeik vannak.
ha még nem olvastad volna a Harry Pottert, akkor azt, mindenképp ( és ha esetleg fenntartásaid lennének vele szenben, akkor is olvasd el, mert nagyon jó! :))
öhm,, ha szereted a vámpíros történeteket: Twillight ( én mondjuk nem vagyok oda a vámpírokért, de ez a könyv tetszett )
A Burok - iszonyatosan jó, nekem jelenleg ez a kedvenc könyvem, pedig már egy éve olvastam, de azóta sem tudta nálam, egyik könyv se felül múlni :) muszáj elolvasnos !!! :)
Aztán jönnek ugyebár a régi klaszikusok: Jane Eyre, Büszkeség és balítélet- alap, és ráadásul igen szórakoztató :)
Celia Rees - Kalózok! - nekem nagyon tetszett, izgi
Jane Austen magánélete - nagyon izgi, romantikus, és baromi jól van megírva, ezt sem tudtam letenni :)
Scharlotte bronte titkos naplója - hűen megírt, szomoró, de egyben vidám, s lélekmelengető kis olvasmány, a feltörekvő női írókról.
Az imádott jenna Fox- Ez egy sci-fi - thriller, ami igazán érsdekes témát boncoltgat. Felettébb érdekfeszítő olvasmány. Nem unalmas, fiataloknak íródott könyv.
Hát most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de majd még írok, ha tudok neked valamit ajánlani :D ( Ezek közül a könyvek közül ne mindegyik ( sőt a leges legjava nem tartalmaz olyan szereplőket, akiknek különlges képességei vannak, de mindegyik, igazán érdekfeszítő, és nem mindennapi olvasmány. Jószívvel ajánlom mindet, remélem örömödet leled bennük ( A burokot tényleg olvasd el, garantálom, hogy tetszeni fog! :) )
UI: légyszi írd meg, hogy hogy tetszettek, és hogy melyiket olvastad el :) - köszi
15/L
Gyűrűk ura már jó lenne neked
Harry Potter, anima kiadó könyvei (Stanley, a szerencse fia pl.)
Darren Shan Saga(vagy Rémségek cirkusza)
12 kötet,de megéri elolvasni.
L.J.Smith: Vámpírnaplók
14 vagyok. Karácsonyra kaptam a 6.részt! azóta megvan mind 1.-7. és az 6. 7. 5-ször olvastam el
Darren Shan megint,csak most a Démonvilág sorozat.
Elég véres,rengeteg mágia és harc van benne,nagyon izgalmas a történet,10 kötet.A Vámpírvilágot is nagyon ajánlom,kicsit lájtosabb mészárlásilag de még így is elpattannak az idegszálaid.
Szia!Én is ennyi idős vagyok.
Ajánlom neked elsőorban a Harry Potter-t.
Ott van a Twilight-saga.(v még további vörös pöttyös könyvek)
Büszkeség és Balítélet pl.:)
De a legjobb Leiner Laura:Szent Johanna Gimi-je!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!