Elmennétek osztálytalálkozóra, ha semmit nem tudnátok felmutatni közel 30hoz?
Vagy 6 évet bukdácsoltam egyetemen, amit otthagytam azután, kétszer is jártam egyetemre mindkétszer többévig elbukdácsoltam.
28 leszek, nem volt még barátnőm, szakmát tanultam meg 280 nettót keresek. Ezt gáznak tartom, nem akarom, hogy rajtam röhögjenek
.
Nem. Az tökmindegy mit bukdácsoltál, nsm az a lényeg, mert másoknak is több a szatság, mint a jóság. Egyszerűen cssk nincs értelme.
Van olyan ember, akivel szívesen tslálkoznál? Akkor menj! Ha nincs, akkor semmi értelme.
Pont az ellenkező oldalán vagyok a dolognak. Mekibe küldött volna az ofőm a bölcsészdiplomáimmal, most meg magasan én élek a legjobban az osztálytársaim közül szoftverértékesítőként, pedig van aki szintén IT-ban architekt.
Amúgy meg tökmindegy, az a lényeg, amit az előző válaszoló írt. Ha emberekre vagy kíváncsi, menj, ha felsorolnád, mit csináltál, ne menj.
Ne menj.
Csak rossz lenne. Azok mar hazasok, gyerekekuk van…
Nem
Amugy se voltam annyira joba senkivel
Eddig se mentem! 😀
Na jó egyszer mentem, még 2000-ben!
Én nem mennék.
Fel tudok mutatni dolgokat, egyszer mentem, de ugyanaz volt, mint 4 évig. Ugyanaz a klikkesedés. Akivel nem értük el egymás ingerküszöbét anno 4 évig, azzal most sem lenne másképp. (2 csaj van, velük pedig tartom a kapcsolatot egyébként is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!