Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Elmennétek osztálytalálkozóra,...

Elmennétek osztálytalálkozóra, ha semmit nem tudnátok felmutatni közel 30hoz?

Figyelt kérdés

Vagy 6 évet bukdácsoltam egyetemen, amit otthagytam azután, kétszer is jártam egyetemre mindkétszer többévig elbukdácsoltam.

28 leszek, nem volt még barátnőm, szakmát tanultam meg 280 nettót keresek. Ezt gáznak tartom, nem akarom, hogy rajtam röhögjenek

.

nov. 28. 07:54
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Az tökmindegy mit bukdácsoltál, nsm az a lényeg, mert másoknak is több a szatság, mint a jóság. Egyszerűen cssk nincs értelme.

Van olyan ember, akivel szívesen tslálkoznál? Akkor menj! Ha nincs, akkor semmi értelme.

nov. 28. 07:58
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Pont az ellenkező oldalán vagyok a dolognak. Mekibe küldött volna az ofőm a bölcsészdiplomáimmal, most meg magasan én élek a legjobban az osztálytársaim közül szoftverértékesítőként, pedig van aki szintén IT-ban architekt.

Amúgy meg tökmindegy, az a lényeg, amit az előző válaszoló írt. Ha emberekre vagy kíváncsi, menj, ha felsorolnád, mit csináltál, ne menj.

nov. 28. 08:02
 3/10 anonim ***** válasza:
13%

Ne menj.

Csak rossz lenne. Azok mar hazasok, gyerekekuk van…

nov. 28. 08:12
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Én elmentem így is, hogy nem tudtam felmutatni semmit. Nem röhögtek ki, elég intelligensek voltak hozzá, és nem az volt a lényeg, hogy ki mit tudott felmutatni ennyi idő elteltével, hanem hogy újra lássuk egymást, jól érezzük magunkat, nosztalgiázzunk. De ha úgy gondolod ki fognak röhögni, és nem fogod magad jól érezni, akkor ne menj.
nov. 28. 08:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor mennék el, ha jóba vagyok vlakivel az osztályból. Egyébként szerintem kisebb közegben érezném inkább jól magam, már 10-15 fő is sok lenne nekem, mert elnyomva érezném magam.
nov. 28. 08:57
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

Nem

Amugy se voltam annyira joba senkivel

nov. 28. 09:03
 7/10 anonim ***** válasza:
58%
Én lehet, hogy szeretnék menni, de nem tudom, hogy fogadnának.. Sose voltam nagyon közösségi ember. Valami könnyed csevely nem lenne ellenemre lehet.
nov. 28. 09:25
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Elmentem. Fel tudtam mutatni, hogy erdekeltek a tobbiek, vicces voltam es kedves.
nov. 28. 10:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Eddig se mentem! 😀

Na jó egyszer mentem, még 2000-ben!

nov. 28. 13:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Én nem mennék.

Fel tudok mutatni dolgokat, egyszer mentem, de ugyanaz volt, mint 4 évig. Ugyanaz a klikkesedés. Akivel nem értük el egymás ingerküszöbét anno 4 évig, azzal most sem lenne másképp. (2 csaj van, velük pedig tartom a kapcsolatot egyébként is).

nov. 28. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!