Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megis miert en lettem megbunte...

Megis miert en lettem megbuntetve, egyaltalan minek vannak ezek a semmire kello tanarok?

Figyelt kérdés

Elnezest az ekezetek miatt, szunet van es nem tudom betudnam-e fejezni a kerdest.

A lenyeg, jott az iskolaba egy 9.-es gyerek, tobbszorosen megbukott, latszik rajta, hogy buta. Az egesz iskolat terrorizalja, a bufeben mindenkit megeloz, a tesi cuccait feldobta valakinek a tetore, verekszik, minden ilyesmi. Viszont senki nem mert vele szembe menni mert agressziv es latszilag kiszamithatatlan.

A tanarok meg lerendezik annyival, hogy nehez csaladi hatteru.

Ma viszont azt lattam, hogy alanyulkalt lanyoknak, tobbek kozott a baratnomet is letapizta, en meg egybol bepoccentem, es mivel egy ideje jiu jitsuzok, odamentem, es izombol atdobva a hatamon foldhoz csaptam a gyereket, mondanom sem kell, hogy az egesz folyoson csend lett, csak annyi hallatszott, hogy nyogdecsel az a hulye.

Egybol vittek az igazgatoiba, ma meg oran se voltam ez lesz az elso, hogy mit kepzeltem magamrol, miert csinaltam ilyet, ilyet nem lehet, azonnal fegyelmi targyalasom lesz, ahol majd dontenek arrol, hogy kirugnak-e vagy sem, addig is tanusitsak megbano magatartast, es szamitsak arra, hogy a rendorseg felfog keresni.

Kerdem en, mire vannak akkor a tanarok? 14 napja terrorban tartja az iskolat, tobbszor szoltak a tanaroknak, es lerendezik annyival, hogy nehez csaladi hattere van, erre ha en megvedem a baratnomet egybol fegylemi targyalas meg rendorseg?

De akkor miert vannak a tanarok? Ha normalisan vegeznek a fizetesuket akkor nem fajult volna el eddig, de nem csak sirni tudnak hogy szarul keresnek, miert kene nekik tobbet, hogy tobb penzert ne csinaljanak semmit?

Egyaltalan mi lesz a rendorsegen, most bortonbe kerulok?

2022. szept. 14. 11:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben a sértett lánynak mindenképp meg kellene tenni a feljelentést. Ha nem teszi meg, és gondolom, a lány már 12 éves elmúlt, akkor jogilag a zaklató nem követett el zaklatást.
2022. szept. 14. 14:59
 22/33 A kérdező kommentje:

Tobb lany biztositott arrol ma messengeren, illetve a baratnomom keresztul uzenve, hogy tanuskodni fognak mellettem, illetve a rendorsegen is ha ugy adodik, bar egyenlore nem keresett senki.

A baratnom szulei pedig most beszelnek a tobbi szulovel, es a feljelentest fontolgatjak a csavo ellen, ennyit tudok.

Abban az esetben ha feljelentik ot, akkor en is bajba kerulhetek amiert foldhozvagtam?

Illetve remelem az egyesuletbe ahova edzeni jarok, nem jut el a hir, mert akkor lehet onnan is kirugnanak, bar lehet jobb lenne ha ele mennek a dolgoknak, es en magam mondanam el negyszemkozt az edzonek, mert az egyenesebb dolog.

2022. szept. 14. 15:25
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
Na jó, nem szoktam ezt írni kérdések alá, de ez 1000% hogy kamu. Olyan egy iskolában sincs, hogy egy gólya tartja terrorban az egész iskolát. Ha másnak nem is, a végzősöknek garantáltan lenne hozzá egy-két szavuk. És mi az, hogy a rendőrséget bevonják? Minden tanár látott már vagy 20 iskolai verekedést, egy intővel, nagyon max szülők behívásával le szokták rendezni sokkal durvább verekedéseknél is.
2022. szept. 14. 15:57
 24/33 anonim ***** válasza:
88%
Nekem volt hasonló ügyem középiskolában. Szintén fenyegetőztek rendőrséggel, stb. Fegyelminek első közben az lett az eredménye, hogy a másik gyereket kirúgják, én pedig nem kapok semmit. Második körben annyira módosult - az anyja teljesen be volt pörögve ettől és nem hagyta a dolgot, hogy mind a ketten igazgatói rovót kaptunk, csak nekem nem számolták bele a magatartás jegybe sem.
2022. szept. 14. 16:01
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
"Abban az esetben ha feljelentik ot, akkor en is bajba kerulhetek amiert foldhozvagtam?" - Elvileg igen. Gyakorlatban ez kb. olyan, mintha megkarcolnál az utcán egy kocsit (és keletkezett 200 ezer Ft kár), majd utána valaki felgyújtja az autót... na ekkor a karcolással már nem foglalkoznak :)
2022. szept. 14. 20:04
 26/33 anonim ***** válasza:
38%

Nos először is: 500mili ékezetet és 20 egység helyesírást vénásan.

Másodszor: iskolai pofozkodások mindíg voltak, mindíg lesznek, de a rendőrség az ilyesmit pont lecarja ameddig nem fajul el.

2022. szept. 14. 20:25
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
jogos védelem kategória. ha van kamera lekérnia felvételeket, ha nincs a többi diákot kérni tanúnak..
2022. szept. 14. 22:22
 28/33 anonim ***** válasza:
70%
Én sem értem, nálunk is voltak hasonló helyzetek a suliban a barátnőmet szekáltak mindig aztán be gurult és neki ment annak a fiúnak aki lelkileg bántotta őt többszörsen, a lány kapott érte. Én sem értem amúgy meg, a tanárok felnőttek felelősséggel kéne tarozniuk mivel iskolában vagytok még, iskolán kívűl már nincsen hatalma.
2022. szept. 15. 00:26
 29/33 anonim ***** válasza:
70%
MIért a lány kapott érte? Létezik jogos (ön)védelem a törvényben, nem kell eltűrni hogy agyonverjenek...
2022. szept. 15. 08:41
 30/33 anonim ***** válasza:
31%

28-as vagyok

A lányt nem fizikailag bántott a fiú, azért kapott a lány érte, mert az akkori osztályfőnök szembe lakott a fiúval már régóta ismerte ugye azt a diákot meg a srác eleve idősebb is volt az osztálytól. Ezért nem kapott semmit többször is jelente volt az ofőnek hogy piszkálja a barátnőmet azt mondta rá: "így járt" már be voltam lázadva akkor én is ő is, aztán már amikor piszkálta még egyszer már nem bírt magával és neki ugrott a fiú nem ütötte meg a lányt.

2022. szept. 15. 09:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!