Miért írogat nekem az ált sulis tanárom? (18/L)
Nem tudom hány hónapja foglalkoztat téged ez a "iért írogathat nekem a volt tanárom" történet.
Kérdésben már utalsz rá, hogy középkorú nőről van szó, a fantáziálást is jól beindítottad, ha nem akartad volna, akkor már a kezdetekor tiltakoztál volna ellene...
Már a legelső kommentedben (#7) leírtad hogy pontosan ilyen "rámozdulásra" gondoltál a tanárnő részéről:
"#4 én is szeretném ezt hinni, de nem értem hogy elsőre miért nem értette meg hogy nem akarok vele beszélgetni... Ha valaki hónapokig nem válaszol az egy
nagyon egyértelmű jel szerintem. De az is elég ijesztő hogy a 18. szülinapom környékén írt rám először, szóval lehet hogy a többieknek van igazuk :("
Felmerült benned ez az eshetőség, anélkül hogy a kommentelők utaltak volna rá, szóval elég gyenge lábakon áll, hogy csak a kommentekre reagáltál meg "te nem mondtad", a feltételezés már éppen elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!