Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért írogat nekem az ált...

Miért írogat nekem az ált sulis tanárom? (18/L)

Figyelt kérdés
Egy középkorú nőről van szó. Bő 3 éve nem találkoztunk, és állítólag már nem is az akkori sulimban tanít. Éneket tanított, amin én sose figyeltem, az utolsó padban hülyéskedtem az akkori legjobb barátnőmmel. Még 6-7-ben mentem csapatversenyekre, amiken ő kísért minket, és ennyi. És most évekkel később elkezdett nekem írogatni hogy hogy megy a suli, milyen az élet? Az első üzenetére nem reagáltam, meg se nyitottam (csak lehúztam az értesítéses ablakot és úgy elolvastam), erre 2 hónappal később megint rám írt hasonló kérdésekkel. Mi a f*sz?

2022. júl. 21. 06:06
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudom hány hónapja foglalkoztat téged ez a "iért írogathat nekem a volt tanárom" történet.

Kérdésben már utalsz rá, hogy középkorú nőről van szó, a fantáziálást is jól beindítottad, ha nem akartad volna, akkor már a kezdetekor tiltakoztál volna ellene...

Már a legelső kommentedben (#7) leírtad hogy pontosan ilyen "rámozdulásra" gondoltál a tanárnő részéről:

"#4 én is szeretném ezt hinni, de nem értem hogy elsőre miért nem értette meg hogy nem akarok vele beszélgetni... Ha valaki hónapokig nem válaszol az egy

nagyon egyértelmű jel szerintem. De az is elég ijesztő hogy a 18. szülinapom környékén írt rám először, szóval lehet hogy a többieknek van igazuk :("

Felmerült benned ez az eshetőség, anélkül hogy a kommentelők utaltak volna rá, szóval elég gyenge lábakon áll, hogy csak a kommentekre reagáltál meg "te nem mondtad", a feltételezés már éppen elég.

2022. aug. 14. 06:55
 52/52 anonim ***** válasza:
50%
Dehogynem vádoltad kérdező,az egész kérdésed és az összes kommented arról szól. Alibinek persze beböffentetted azt az egy mondatod,hogy mosdathasd magad,de az előzmények fényében még csak komolyan se lehet venni.
2022. aug. 14. 10:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!