Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért írogat nekem az ált...

Miért írogat nekem az ált sulis tanárom? (18/L)

Figyelt kérdés
Egy középkorú nőről van szó. Bő 3 éve nem találkoztunk, és állítólag már nem is az akkori sulimban tanít. Éneket tanított, amin én sose figyeltem, az utolsó padban hülyéskedtem az akkori legjobb barátnőmmel. Még 6-7-ben mentem csapatversenyekre, amiken ő kísért minket, és ennyi. És most évekkel később elkezdett nekem írogatni hogy hogy megy a suli, milyen az élet? Az első üzenetére nem reagáltam, meg se nyitottam (csak lehúztam az értesítéses ablakot és úgy elolvastam), erre 2 hónappal később megint rám írt hasonló kérdésekkel. Mi a f*sz?

2022. júl. 21. 06:06
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
13%

És ő is csak úgy rád írt, hogy helo mizu? Vagy volt valami konkrét mondanivalója? Mert azért szerintem az se mindegy.

2022. júl. 21. 07:58
 12/52 anonim ***** válasza:
84%

Egyébként ha felmerül a kérdés hogy "mit akar", akkor - ha üzenetére válasz érkezne és nem lenne ignorálva - lehet hogy kiderülne.

Manapság nem elég az elidegenedés, már jóformán a másikkal nem is lehet kommunikációt kezdeményezni mert jön a "évekig nem, most meg hirtelen igen?!" "biztos valami rejtett hátsószándék van" típusú dolog.

2022. júl. 21. 07:58
 13/52 anonim ***** válasza:
87%

Jó, amúgy jogos...

2022. júl. 21. 07:59
 14/52 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem a viselkedéseddel traumát okoztál neki, ezért megkérdezi hogy megy a suli, azt remélve kibuktal.

Személy szerint én ezért kezdtem el volt sulis osztálytarsaimra írogatni, mondván hátha csórók meg szarul megy az életük. Szerencsére így is lett. Tiltsd le mielőbb

2022. júl. 21. 08:40
 15/52 anonim ***** válasza:
36%

Ó nahát, igaza a mondás, hogy mindenki magából indul ki haha :D

Attól, hogy te ilyen kis féreg voltál, nem biztos, hogy a kérdező volt tanárnője is az. Lehet csak simán leszbikus :D

2022. júl. 21. 08:45
 16/52 anonim ***** válasza:
12%

Én voltam a féreg, mert 4 évig kínoztak.

Sok eszed van!

2022. júl. 21. 08:48
 17/52 anonim ***** válasza:
85%

Lehet csak eszébe jutottál valamiért. H egy tanár jószándékú mennyire félre lehet érteni. 🙁

Ha egy férfi lenne akkor sokkal esélyesebb lenne hogy rá akarna húzni a faszára miután már nagykorú lettél.

2022. júl. 21. 08:49
 18/52 anonim ***** válasza:
67%
#2: Mondjuk aki 18 évesekhez vonzódik, az eleve nem lehet pedofil. Ne dobálózz olyan szavakkal, amiknek nem is mered a jelentését!
2022. júl. 21. 08:56
 19/52 Morzsi007 ***** válasza:
89%
Amúgy meg válaszolj neki, pár mondatból kiderül mit is akar valójában. Lehet túl van gondolva a dolog és csak érdeklődik.
2022. júl. 21. 09:05
 20/52 A kérdező kommentje:
#18 ez így igaz, de mikor legutoljára láttam csak 15 voltam :/ Igen tudom a pedofil hivatalosan nem vonatkozik a tinédzserekre, az már ephebophilia. De akkor is elég gyomorforgató. Ezzel nem azt akarom mondani hogy biztosan ez volt a szándéka!! Csak a kommentre reagáltam.
2022. júl. 21. 09:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!