Miért írogat nekem az ált sulis tanárom? (18/L)
És ő is csak úgy rád írt, hogy helo mizu? Vagy volt valami konkrét mondanivalója? Mert azért szerintem az se mindegy.
Egyébként ha felmerül a kérdés hogy "mit akar", akkor - ha üzenetére válasz érkezne és nem lenne ignorálva - lehet hogy kiderülne.
Manapság nem elég az elidegenedés, már jóformán a másikkal nem is lehet kommunikációt kezdeményezni mert jön a "évekig nem, most meg hirtelen igen?!" "biztos valami rejtett hátsószándék van" típusú dolog.
Szerintem a viselkedéseddel traumát okoztál neki, ezért megkérdezi hogy megy a suli, azt remélve kibuktal.
Személy szerint én ezért kezdtem el volt sulis osztálytarsaimra írogatni, mondván hátha csórók meg szarul megy az életük. Szerencsére így is lett. Tiltsd le mielőbb
Ó nahát, igaza a mondás, hogy mindenki magából indul ki haha :D
Attól, hogy te ilyen kis féreg voltál, nem biztos, hogy a kérdező volt tanárnője is az. Lehet csak simán leszbikus :D
Én voltam a féreg, mert 4 évig kínoztak.
Sok eszed van!
Lehet csak eszébe jutottál valamiért. H egy tanár jószándékú mennyire félre lehet érteni. 🙁
Ha egy férfi lenne akkor sokkal esélyesebb lenne hogy rá akarna húzni a faszára miután már nagykorú lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!