Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért írogat nekem az ált...

Miért írogat nekem az ált sulis tanárom? (18/L)

Figyelt kérdés
Egy középkorú nőről van szó. Bő 3 éve nem találkoztunk, és állítólag már nem is az akkori sulimban tanít. Éneket tanított, amin én sose figyeltem, az utolsó padban hülyéskedtem az akkori legjobb barátnőmmel. Még 6-7-ben mentem csapatversenyekre, amiken ő kísért minket, és ennyi. És most évekkel később elkezdett nekem írogatni hogy hogy megy a suli, milyen az élet? Az első üzenetére nem reagáltam, meg se nyitottam (csak lehúztam az értesítéses ablakot és úgy elolvastam), erre 2 hónappal később megint rám írt hasonló kérdésekkel. Mi a f*sz?

2022. júl. 21. 06:06
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
73%

"én is szeretném ezt hinni, de nem értem hogy elsőre miért nem értette meg hogy nem akarok vele beszélgetni..."

Mert nem mondtad, hogy nem akarsz vele beszélgetni.

Azért tudom szeretni az ilyet. Egyenesen képtelen vagy megmondani, hogy mi a helyzet, utána meg ide jössz hisztizni, meg másokat becsmérelni, amiért mások nem gondolatolvasók.

"Ha valaki hónapokig nem válaszol az egy nagyon egyértelmű jel szerintem."

Nem, nem az.

Az egyértelmű az, hogy "elnézést kérek, köszönöm az érdeklődést, de nem szeretnék magával beszélgetni." Ez egyértelmű.

2022. júl. 21. 09:06
 22/52 anonim ***** válasza:
9%

Nem tudsz olvasni? Ezt írtam:

"bár azért ez erős kifejezés, hiszen nagykorú vagy, de na, érted.. keresgéljen a saját korosztályában."

#2 voltam

2022. júl. 21. 09:07
 23/52 anonim ***** válasza:
76%

"Igen tudom a pedofil hivatalosan nem vonatkozik a tinédzserekre, az már ephebophilia."

Ezt sem tudod teljesen jól. Efebofília azok iránti vonzódás, akik már nem gyerekek, de a nemi érésük még nem fejeződött be. Egy 15 éves, akármennyire is nem tetszik, de nemileg már érett. Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év. (És a legtöbb európai országban e körül van.) Onnantól kezdve két ember szabad akaratából törvényesen járhat, szexelhet, akármi.

Egyébként is: két felnőtt emberről beszélünk. 18 vagy. Szabadon ihatsz szeszes italt, dohányozhatsz, szavazhatsz, szexelhetsz, házasodhatsz... ne állítsd már be úgy, mintha kisgyerek lennél! (Mondjuk a gondolkodásmódodban még tényleg az vagy, de ez más kérdés.)

"De akkor is elég gyomorforgató."

Érdeklődni valaki felől nem gyomorforgató. De jogodban állna elutasítani ahelyett, hogy itt rágalmazod őt.

Az a helyzet, hogy te az alapján mondasz véleményt, amit kitaláltál róla. A konkrétum annyi, hogy érdeklődött a tanulmányaid felől. Ehhez te hozzáköltötted azt, hogy ő egy mocskos pedofil, aki le akar fektetni téged, de csakis azért, mert amikor még kislány voltál, akkor rád volt izgulva. Tényleg igaz, hogy vannak, akikkel még egy normális mondatot sem lehet váltani, mert egyből bemocskolják a másik embert.

Még ha be is jönnél neki, mi ez a hülyeség, hogy csak azért írt rád, mert 15 évesen tetszettél neki? Hadd világosítsalak fel: attól, hogy valaki ismert régebben, és most tetszel neki, az nem azt jelenti, hogy akkoriban is tetszettél.

"Ezzel nem azt akarom mondani hogy biztosan ez volt a szándéka!!"

Dehogynem! Olyannyira ezt mondod, hogy más feltételezésnek helyet sem engedsz.

Tényleg tipikusan az vagy, aki egy köszönésért már erőszakot kiált.

Fel kéne nőnöd kicsit, nem gondolod?

2022. júl. 21. 09:16
 24/52 anonim ***** válasza:
78%

#22 "keresgéljen a saját korosztályában"

Miért?

Hol van előírva, hogy egy ember csak a vele egykorúakkal ismerkedhet, barátkozhat, vagy akár randizhat?

Ismételten megemlítem: két felnőtt emberről van szó. Mindkettőnek jogában áll más flenőtt, szabad emberekkel ismerkedni. Akkor is, ha vele egykorú, akkor is, ha nem. Ha meg a másiknak ez nincs ínyére, akkor ezt értelmes módon is a tudtára lehet adni.

2022. júl. 21. 09:18
 25/52 Kániszmerga válasza:
84%
Az egyenes kommunikáció ugye túl egyszerű lenne?
2022. júl. 21. 09:28
 26/52 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, hogy csak szimplán érdeklődik a régi diákoktól. Nem tartom ezt rossznak. Ha annyira zavar, akkor tiltsd le.
2022. júl. 21. 09:34
 27/52 anonim ***** válasza:
46%

"Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év."

Na látod, ezt sem tudod jól. Mert 12. Na ez az, ami gyomorforgató.

És akkor sem normális, hogy a minden bizonnyal hozzád korban nagyon nem illő tanárnő olyan szándékkal akar közeledni, ha 16, ha 18, de még ha akármennyi éves is vagy. azt írta a Kérdező, hogy utoljára 15 éves korában látta a nő. Tehát? Az ő emlékezetében még egy 15 éves lánykakánt él a Kérdező. Valószínőleg nem akar tőle semmi olyat, viszont ha igen, ne akarjatok már normalizálni, mert nem az. Akár nagykorú, akár nem. Keressen magának korban hozzá illő partnert.

Kérdező. A kérdésre válaszolva. Írd meg neki szépen, illedelmesen, hogy nem akarsz vele beszélgetni, ha nem veszi az adást ilyenkor se, tiltsd le.

2022. júl. 21. 14:31
 28/52 anonim ***** válasza:
0%

"Az ő emlékezetében még egy 15 éves lánykakánt él a Kérdező."

Vagy a facebookon a manapság szokásos túlfejlett 18 éves tőgyek lógnak ki a bikinfelsőjéből.

"Keressen magának korban hozzá illő partnert."

Azaz a legális határ és a 180 év között. Abban meg benne van a 18 is. :D

2022. júl. 21. 15:19
 29/52 anonim ***** válasza:
32%
#28, hm, akkor azt mondod, hogy az is normális, hogy egy 17 éves egy 8 évessel akar lenni? Mert végülis, ez is legalis. Így már mindjárt más, nem?
2022. júl. 21. 15:52
 30/52 anonim válasza:
88%

Nem olvastam végig minden választ, de hogy miért van ennyi rosszindulatú ember a világon? Én is sok ID- t nézek, és tudom, hogy nagyon sok a beteg ember- de! Mibe fájna egy Jó napot Tanárnő! Köszönöm kérdését, megvagyok, tanulok/ dolgozom..stb csinálom választ írni, és nem itt kérdezni??

Lehet osztálytalálkozót fognak szervezni, vagy csak szimplán igazi tanár, és érdekli mi lett a diákokkal iskola után..

2022. júl. 24. 15:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!