Miért írogat nekem az ált sulis tanárom? (18/L)
Szerintem pedig az a fura és hihetetlenül abnormális, hogy nulla információ alapján ilyesféle fantáziálás indult be: "egy diák volt tanárja ráír a diákra", a diák nem kérdezi meg mit akart a tanárnő, hanem elkezd rosszindulatú fantáziákat gyártani, ide jön és itt méltatlankodik.
Gondolom a fantázia megosztása azt a célt szolgálta, hogy "mindenképp neki adjanak igazat" és már el is jutottunk a törvényi keretekkel kapcsolatos vitákig meg hogy "milyen már ha egy korban nem hozzá illő tanár közeledik", pedig valójában azt se tudjuk miért írt rá.
A rosszindulatú fantáziáknak meg táptalajt adott a "hú pont a tizennyolcadik szülinap után" információ.
Jajj ma ráírtam két volt kolléganőre, akik 35 évvel idősebbek nálam, mi lesz most, mit hisznek/gondolnak/feltételeznek/vélelmeznek...
Nem elég hogy a személyes ismerkedés háttérbe szorul, ráadásul még ilyen butaságok kreálása is van ha egy tanár ráír volt tanítványára.
#31, miért lennék az?
Képzeld, a legtöbb gimis lány (köztük én is) rohadtul bizarrnak és undorítónak tartja, amikor nem csak 30-as pasik, de apánkkal egyidősek is bepróbálkoznak nálunk.
Szóval nem értem, hogy mi a normális ebben.
Istenem,hogy már mindenbe perverziót kell látni. Nem lepődnék meg,ha már lassan olyan kérdés is helyet kapna itt,hogy "anyám megölelt,mi a fasz?".
Nekem is volt egy olyan általános iskolai tanárnőm,aki később is érdeklődött felőlem (húha,börtönbe vele) és nyomon követte a munkásságomat. Semmi baj nincs ezzel.
"Képzeld, a legtöbb gimis lány (köztük én is) rohadtul bizarrnak és undorítónak tartja, amikor nem csak 30-as pasik, de apánkkal egyidősek is bepróbálkoznak nálunk."
Öhm,azért vagy kirívóan ostoba a kérdezőékkel együtt,mert nem fogjátok fel,hogy itt semmiféle bepróbálkozás nem történt. Ráírt,mert megkérdezte,hogy van. A kérdező arra se vette a fáradtságot,hogy utánajárjon,tehát saját maga vallja be,hogy a tények nem érdeklik,ő csak bele AKAR magyarázni. Inkább örülni kéne,ha valakiben még van annyi,hogy érdeklődik az embertársai felől,de az ilyenek miatt fog ez szép lassan teljesen kihalni és majd mindenki szarik mindenkire. Mert az úgy tök okés....
" #35 a 8 évessel való példabeszéded üti meg alulról a földigiliszta értelmi képességeit..."
Milyen 8 évessel való példabeszédem? Hol írtam én bármiféle 8 évesről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!