Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért írogat nekem az ált...

Miért írogat nekem az ált sulis tanárom? (18/L)

Figyelt kérdés
Egy középkorú nőről van szó. Bő 3 éve nem találkoztunk, és állítólag már nem is az akkori sulimban tanít. Éneket tanított, amin én sose figyeltem, az utolsó padban hülyéskedtem az akkori legjobb barátnőmmel. Még 6-7-ben mentem csapatversenyekre, amiken ő kísért minket, és ennyi. És most évekkel később elkezdett nekem írogatni hogy hogy megy a suli, milyen az élet? Az első üzenetére nem reagáltam, meg se nyitottam (csak lehúztam az értesítéses ablakot és úgy elolvastam), erre 2 hónappal később megint rám írt hasonló kérdésekkel. Mi a f*sz?

2022. júl. 21. 06:06
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
#39, itt már szerintem arra válaszoltam, hogy valakinek oké volt az, ha egy 40 valahány éves egy 16-18 évesnél próbálkozik.
2022. aug. 13. 16:32
 42/52 anonim ***** válasza:

Ja,értem,csak a 35-öst jelölted meg,az meg én voltam,az volt a második kommentem itt,pont fölötte van az első.

Az amúgy persze,hogy nem oké,csak az a baj,hogy itt ebben a konkrét esetben nincs ilyesmiről szó. Csak merész következtetés,ráadásul súrolja már a becsületsértés határait,mert elég kemény egy ártatlan érdeklődés után kvázi bűncselekménnyel megvádolni a másikat.

2022. aug. 13. 16:36
 43/52 anonim ***** válasza:

Amúgy meg ne tegyünk már úgy, mintha itt mindenki minden random embernek válaszolgatna, akit a háta közepére se kíván :D.

A Kérdezőnek minden joga megvolt nem válaszolni azokra az üzenetekre.

2022. aug. 13. 16:42
 44/52 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ki vagy, de az biztos, hogy az, aki a a #29-ben egyenlőségjelet tett az

idősebb meg 17 éves és a

17 éves meg 8 éves közé,

az egy kretén.

2022. aug. 13. 16:46
 45/52 anonim ***** válasza:
Igen utolsó,megvan hozzá a joga,de ahhoz nincs,hogy fantazmagóriákat gyártson. Ne válaszoljon oké,de ne gondoljon már bele többet,mint ami.
2022. aug. 13. 16:47
 46/52 anonim ***** válasza:

44

Ezzel egyet is értek,de mint mondtam,a hangsúly azon van,hogy itt ebben az adott esetben nem történt semmi. Egyszerűen egy volt tanárja érdeklődött a tanulmányai felől. Az egész vita abból jött,hogy a kérdező alaptalanul vádol valakit,páran meg adják alá a lovat a valós molesztálós történetekkel. Lehet ezekkel példálózni,de ezt most nagyon nem a jó helyen teszik.

2022. aug. 13. 16:50
 47/52 anonim ***** válasza:
#44. én voltam az, de ezzel csak arra akartam célozni, hogy attól, hogy valami legalis, nem biztos, hogy okés. Az csak egy durva példa volt.
2022. aug. 13. 17:04
 48/52 A kérdező kommentje:
Nekem ez az egész "csak érdeklődik mi van veled te rosszindulatú picsa" érv annyira érthetetlen. Volt 2 tanárunk is akiknek bármikor szívesen válaszolnék, és tudjátok miért? Mert ők nem szartak az osztályra 8 éven keresztül, hanem végig mellettünk voltak, meghallgattak és támogattak minket. Vagyis nem csak leadták az anyagot, hanem tulajdonképpen neveltek is. Egy ilyen tanárról elhiszem, hogy érdekli, ember lett-e belőlem, vagy már a sitten ülök. De ha valaki 8 éven keresztül leszar, magyarán csak leadja az anyagot meg elvisz a versenyre, ne 3 évvel később kezdje érdekelni, mi van velem.
2022. aug. 13. 17:26
 49/52 anonim ***** válasza:
25%

De ez még mindig nem jelenti,hogy rádmozdult. Elvégre ha leszart és szerinted az is furcsa tőle,hogy simán érdeklődik,akkor miért érdekelnéd másképpen? Szerinted rajtad kívül nem talál mást?

Még így is csupán hanyagnak lehetne nevezni,de amit műveltek,az már becsületsértés,mert bűncselekménnyel vádoljátok alaptalanul.

2022. aug. 13. 21:27
 50/52 A kérdező kommentje:

#46 #49 Alaptalanul vádolom? Hogy én vádolom? Elolvastátok/elolvastad egyáltalán a válaszaimat? "Ezzel nem azt akarom mondani hogy biztosan ez volt a szándéka!! Csak a kommentre reagáltam."

Lehet jelenteni a válaszomat, hogy provokatív, de erre már tényleg nem tudok mást mondami minthogy tessék beszerezni ebből egyet, mert úgy látszik komoly hiányosságok vannak: [link]

2022. aug. 13. 23:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!