Miért írogat nekem az ált sulis tanárom? (18/L)
Ja,értem,csak a 35-öst jelölted meg,az meg én voltam,az volt a második kommentem itt,pont fölötte van az első.
Az amúgy persze,hogy nem oké,csak az a baj,hogy itt ebben a konkrét esetben nincs ilyesmiről szó. Csak merész következtetés,ráadásul súrolja már a becsületsértés határait,mert elég kemény egy ártatlan érdeklődés után kvázi bűncselekménnyel megvádolni a másikat.
Amúgy meg ne tegyünk már úgy, mintha itt mindenki minden random embernek válaszolgatna, akit a háta közepére se kíván :D.
A Kérdezőnek minden joga megvolt nem válaszolni azokra az üzenetekre.
Nem tudom, ki vagy, de az biztos, hogy az, aki a a #29-ben egyenlőségjelet tett az
idősebb meg 17 éves és a
17 éves meg 8 éves közé,
az egy kretén.
44
Ezzel egyet is értek,de mint mondtam,a hangsúly azon van,hogy itt ebben az adott esetben nem történt semmi. Egyszerűen egy volt tanárja érdeklődött a tanulmányai felől. Az egész vita abból jött,hogy a kérdező alaptalanul vádol valakit,páran meg adják alá a lovat a valós molesztálós történetekkel. Lehet ezekkel példálózni,de ezt most nagyon nem a jó helyen teszik.
De ez még mindig nem jelenti,hogy rádmozdult. Elvégre ha leszart és szerinted az is furcsa tőle,hogy simán érdeklődik,akkor miért érdekelnéd másképpen? Szerinted rajtad kívül nem talál mást?
Még így is csupán hanyagnak lehetne nevezni,de amit műveltek,az már becsületsértés,mert bűncselekménnyel vádoljátok alaptalanul.
#46 #49 Alaptalanul vádolom? Hogy én vádolom? Elolvastátok/elolvastad egyáltalán a válaszaimat? "Ezzel nem azt akarom mondani hogy biztosan ez volt a szándéka!! Csak a kommentre reagáltam."
Lehet jelenteni a válaszomat, hogy provokatív, de erre már tényleg nem tudok mást mondami minthogy tessék beszerezni ebből egyet, mert úgy látszik komoly hiányosságok vannak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!