Ciki így írni egy magántanárnak?
Figyelt kérdés
Statisztikából 8-án lesz vizsgám, ami elég buktatós (mármint a tanár is meg a tárgy is). Folyamatosan tanulok rá, de vannak részek amiket akkor sem értek ha fél napig próbálom értelmezni. Tavaly volt egy jó magántanárom, akihez a vizsga előtti két hétben jártam, ő készített fel. Viszont a vizsga óta nem beszéltem vele. Szerintetek ciki így most írni neki, hogy az egy hét alatt segítsen? Természetesen nem az egész anyaggal, csak a nem értett részekkel, illetve természetesen nem ingyen.2022. máj. 30. 07:30
1/5 anonim válasza:
Sztem ebben az esetbrn nem ciki. Aztan majd o megmondja, h van-e ideje rad vagy nincs.
2/5 Kólauborkával válasza:
Szerintem is ràírhatsz, elvégre ő egy kapcsolatod a matematikához, szóval hívd fel aztán elmondja, hogy bele férsz-e az idejébe vagy nem.
3/5 anonim válasza:
Nincs ebben semmi ciki, nem is értem, mit problémázol. Hiszen már tanított is régebben.
4/5 anonim válasza:
Nem "ciki" a legkevésbé sem. Mondjuk arra van esély, hogy nem fog ráérni de nyugodtan írj neki.
5/5 anonim válasza:
Dehogy ciki. De ahogy előttem is írták, lehet, hogy nem ér rá, úgyhogy mielőbb lépj vele kapcsolatba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!