Hogy kell egyetemen öltözködni?
Fiatal lány vagyok, eddig nem nagyon érdekelt a kinézetem de most elkezdtem kicsit igényesebb lenni.
Szerencsétlen alkatom van, a lábam nem rossz, de hasra hízós típus vagyok, ha egy idegennek azt mondanám hogy terhes vagyok, elhinné.
Nem vagyok punnyadt kövér, de van rajtam fölösleg, viszont izom is.
A farmerek nem állnak jól, mert tevepatát csinál a legtöbb, meg a szabásuk is olya fura, de ha jól áll is kényelmetlen, szóval azt nem szeretem. A farmer-póló kombó tehát nem jöhet szóba.
Elegáns szeretek lenni, viszont nyilván egész nap nem ülhetek harisnyában és magassarkúban.
Ha kell csatolok képet, hogy kb mi az amiről azt éreztem hogy jól áll, de azt vettem észre hogy csak a végletek; vagy egy jó szabású melegítő, vagy egy elegáns esküvői szett, tehát vagy a csöves vagy az alkalmi, az átmenet nem.
A farmer hogy a francba csinál tevepatát? Ne hajszálvékony anyagú jeggingst húzz farmerként és akkor soha nem lesz ilyen problémád!
Normál: zipzáras, gombos, valódi farmeranyagnál lehetetlen a tevepata. Főleg ha nem egy számmal kisebbet próbálsz.
Bármiben, amiben amúgy is lennél. Én farmerben szoktam lenni meg egy nagy pulcsiban. Egyébként nagyon lazán bemennék akár pizsamában/melegítőben is, de pl ha előadást tartok vagy vizsgázok akkor azért a farmerem mellé felveszek valami csinosabb felsőt.
Az épület olyan, mint a harmadik otthonom, ott töltöm a napom 50%-át majdnem minden nap, ismerek majdnem mindenkit.
Kord gatya, szövetnadrág
Harisnya Oxford cipővel is viselhető, de egy tornacipővel is gyakori kombináció az egyetemen is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!