Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy kell egyetemen öltözködni?

Hogy kell egyetemen öltözködni?

Figyelt kérdés

Fiatal lány vagyok, eddig nem nagyon érdekelt a kinézetem de most elkezdtem kicsit igényesebb lenni.

Szerencsétlen alkatom van, a lábam nem rossz, de hasra hízós típus vagyok, ha egy idegennek azt mondanám hogy terhes vagyok, elhinné.

Nem vagyok punnyadt kövér, de van rajtam fölösleg, viszont izom is.

A farmerek nem állnak jól, mert tevepatát csinál a legtöbb, meg a szabásuk is olya fura, de ha jól áll is kényelmetlen, szóval azt nem szeretem. A farmer-póló kombó tehát nem jöhet szóba.

Elegáns szeretek lenni, viszont nyilván egész nap nem ülhetek harisnyában és magassarkúban.

Ha kell csatolok képet, hogy kb mi az amiről azt éreztem hogy jól áll, de azt vettem észre hogy csak a végletek; vagy egy jó szabású melegítő, vagy egy elegáns esküvői szett, tehát vagy a csöves vagy az alkalmi, az átmenet nem.

2022. ápr. 23. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
na mutass valamit
2022. ápr. 23. 17:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne :)
2022. ápr. 23. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen a hallgatók közül mindenki inkább farmer vagy egyéb gatya és pulcsiban vilt bent, senki sem öltözött elegánsan, csak, ha szóbeli vizsga volt.
2022. ápr. 23. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen kb. bármibe mehetsz, senkit nem fog különösebben érdekelni, de a farmer pólóval/pulcsival a leggyakoribb. Amúgy a farmert se kell rögtön elvetni, elég sok fazon létezik és lehet találnál olyat, ami tetszene magadon. SZövetnadrág esetleg? Ha ezek nem tetszenek és az elegánsabb vonalban gondolkodsz, akkor akár egyberuhát is nézhetsz, abből is kb. anyag és mintafüggő, hogy esküvői szettnek tűnik-e vagy teljesen megállja a helyét hétköznapra is. A hasad miatt A-vonalút néznék a helyedben. Szoknyát is lehet úgy hordani, hogy az kényelmes legyen és hétköznapi. Pl. A-vonalú szoknya, póló és tornacipő. Vagy balerina, ha kicsit elegánsabbra törekednél. Nem muszáj ezeket magassarkúval hordani, ha nem szereted.
2022. ápr. 23. 17:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A farmer hogy a francba csinál tevepatát? Ne hajszálvékony anyagú jeggingst húzz farmerként és akkor soha nem lesz ilyen problémád!

Normál: zipzáras, gombos, valódi farmeranyagnál lehetetlen a tevepata. Főleg ha nem egy számmal kisebbet próbálsz.

2022. ápr. 24. 08:31
 6/7 anonim ***** válasza:
74%

Bármiben, amiben amúgy is lennél. Én farmerben szoktam lenni meg egy nagy pulcsiban. Egyébként nagyon lazán bemennék akár pizsamában/melegítőben is, de pl ha előadást tartok vagy vizsgázok akkor azért a farmerem mellé felveszek valami csinosabb felsőt.

Az épület olyan, mint a harmadik otthonom, ott töltöm a napom 50%-át majdnem minden nap, ismerek majdnem mindenkit.

2022. ápr. 24. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Kord gatya, szövetnadrág

Harisnya Oxford cipővel is viselhető, de egy tornacipővel is gyakori kombináció az egyetemen is

2022. ápr. 24. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!