Suliban elmenjek kakilni?
Figyelt kérdés
Reggel elaludtam picit és nem volt időm otthon vécére menni. Viszont lesz egy versenyem (tánc) délután, előtte sem tudok hazamenni. Még nem voltam ilyen helyzetben, de verseny előtt érzem hogy kéne könnyíteni magamon.
Szünetekben tele a mosdó, sajnos wc papír se mindig van. Arra gondoltam órán kimennék. A kérdés hogy óra közben nyugodtan lehet végezni a dolgot igaz? Mert lehet lemennék egy vagy két emeletet ahol van wc papír. (17/l)
2022. ápr. 6. 12:13
12/24 anonim válasza:
Ne, semmiképp... Majd ha a versenyen becsusszan, max majd akkor kimész. Addig meg feleslegesen minek?🤷♂️
13/24 anonim válasza:
Menj nyugodtan, én ismán kimentem óra alatt vagy tanítás után (órák között azért nem, mert lány vagok, a lányok meg a lánymosdóban pletykáltak, nem lehetet tőlük nyugodtan lenni).
Max akkor volt god, ha valaki a lukasóráját a wcben tötötte. :D
15/24 A kérdező kommentje:
Igen, órán kimentem végül, bár tanár nem nagyon akart, egy emelettel lejjebb. WC papír is volt szerencsére. És így a táncverseny is zökkenőmentesen ment. :)
2022. ápr. 6. 19:50
17/24 A kérdező kommentje:
5.
2022. ápr. 6. 21:00
18/24 anonim válasza:
Mostmár engem is érdekel... Mennyiből? Hányan voltatok versenyzők?
19/24 A kérdező kommentje:
15-ből lettem 5. ☺️
2022. ápr. 6. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!