Suliban elmenjek kakilni?
Reggel elaludtam picit és nem volt időm otthon vécére menni. Viszont lesz egy versenyem (tánc) délután, előtte sem tudok hazamenni. Még nem voltam ilyen helyzetben, de verseny előtt érzem hogy kéne könnyíteni magamon.
Szünetekben tele a mosdó, sajnos wc papír se mindig van. Arra gondoltam órán kimennék. A kérdés hogy óra közben nyugodtan lehet végezni a dolgot igaz? Mert lehet lemennék egy vagy két emeletet ahol van wc papír. (17/l)
Jézusom...Ez komoly kérdés?
Meg ilyen kommentek, hogy prosztó dolog "ottkakkantani"? Itt mindenki a diliházból írogat? Mit kellene csinálni, befosni? Az nem prosztó?
Jézusom, ijesztő, hogy hol tart az emberiség agykapacitása.
3/
Miért prosztó dolog?
Nem a legideálisabb, mert én pl. utálom, ha nagydolog után nem tudom megmosni, de ha nem tudod visszatartani, akkor menj ki egy laza órán. Vigyél papírzsebkendőt biztos, ami biztos.
Ilyen esetekre jó még a nedves popsitörlő vagy kéztörlő, kicsi 10-15-ös kiszerelésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!