Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Suliban elmenjek kakilni?

Suliban elmenjek kakilni?

Figyelt kérdés

Reggel elaludtam picit és nem volt időm otthon vécére menni. Viszont lesz egy versenyem (tánc) délután, előtte sem tudok hazamenni. Még nem voltam ilyen helyzetben, de verseny előtt érzem hogy kéne könnyíteni magamon.

Szünetekben tele a mosdó, sajnos wc papír se mindig van. Arra gondoltam órán kimennék. A kérdés hogy óra közben nyugodtan lehet végezni a dolgot igaz? Mert lehet lemennék egy vagy két emeletet ahol van wc papír. (17/l)

2022. ápr. 6. 12:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig órán sz*rok. Nincs akkora nyüzsgés az órák alatt, de olyan mosdót keress, ahol nincs sok osztály.
2022. ápr. 6. 12:18
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egyszerűen viszel magaddal zsepit, így a wc papír sem lesz gond
2022. ápr. 6. 12:20
 3/24 anonim ***** válasza:
17%
Elég prosztó dolog ottkakkantani.
2022. ápr. 6. 12:23
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl konfortos, de ha muszáj menni akkor muszáj.
2022. ápr. 6. 12:30
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom...Ez komoly kérdés?

Meg ilyen kommentek, hogy prosztó dolog "ottkakkantani"? Itt mindenki a diliházból írogat? Mit kellene csinálni, befosni? Az nem prosztó?

Jézusom, ijesztő, hogy hol tart az emberiség agykapacitása.

2022. ápr. 6. 12:37
 6/24 A kérdező kommentje:

3/

Miért prosztó dolog?

2022. ápr. 6. 12:40
 7/24 Shaddark ***** válasza:
76%
Gondolom nézi a sorozatot, ezért mindig visz magával a suliba egy hordozható vörös-márvány vécét.
2022. ápr. 6. 12:44
 8/24 anonim ***** válasza:
89%

Nem a legideálisabb, mert én pl. utálom, ha nagydolog után nem tudom megmosni, de ha nem tudod visszatartani, akkor menj ki egy laza órán. Vigyél papírzsebkendőt biztos, ami biztos.

Ilyen esetekre jó még a nedves popsitörlő vagy kéztörlő, kicsi 10-15-ös kiszerelésben.

2022. ápr. 6. 12:46
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb, ha viszel magaddal egy saját privát gurigát, mert a suliban sokszor nem rendeltetésszerű használatra használódik az el sajnos.
2022. ápr. 6. 13:08
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
5. Gondolom nem véletlenül hozták létre ezt az oldat. Nagyon jól tudták hogy létezik egy generáció akiket a szüleik nem tanítottak meg alapvető dolgokra.
2022. ápr. 6. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!