Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért kóstolgatnak a "normális...

Miért kóstolgatnak a "normális" cigányok is? Hogy állítsam le őket?

Figyelt kérdés

Aránylag jó középiskolába jarok, de az utóbbi időben kicsit sok selejtes jött. Van 2 roma osztálytársam, akiknek semmi rosszat nem mondtam, nem is sértettem meg őket semmivel. Mindig hülyének néznek, gúnyolnak és közben hülye fejeket vágnak. Tény hogy kicsit furán mosolygok, de ezt örököltem.

Meg visszahúzódó is vagyok. Egyszer öltöztünk és pár osztálytársam belémkötött, az egyik roma is, ránéztem, mondta hogy mit nézek. Erre mondtam neki, hogy talán törékeny vagy hogy nem lehet rádnézni, mondta, hogy mindjárt én leszek törékeny.

2022. jan. 22. 12:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan, mintha én írtam volna, semmi lenézést nem látok benne. Nekem az alsó tagozat volt gyötrelem, pont az ilyen miatt, pedig én lány vagyok, akik meg belém kötöttek idősebb fiúk voltak. Tipikusan, mit nézel, engem nézel? Ha volt valamim, ami kellett nekik, aggyá mán vagy add nekem, za bem adtam, elvették. Nagy hősiesség, nem mondom, amikor három tíz, tizenegyeves fiú szekál egy hétéves lányt! :(
2022. jan. 22. 16:17
 12/15 anonim ***** válasza:
82%

A ciganyoknal vannak hiedelmek: a nezes: azt hiszik,h “szemmel vered”,azaz elatkozod. Ezert borulnak ki a nezestol.

Olvasd at egy errol szolo tanulmanyt. En is onnan tudom.

Sajnos felreerti egymast a ket kulonbozo “kultura”,ebbol adodnak a konfliktusok nalatok is.

[link]

2022. jan. 23. 02:30
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
Sztem meg csak szimplan agressziv buta osztonlenyek
2022. jan. 23. 08:34
 14/15 anonim ***** válasza:
66%

Én se csípem őket,pedig én se vagyok magyar,ami látszik is kicsit rajtam.

Nemrég egy iskola igazgató több százezret csalt ki tőlem tanfolyam árán. Természetesen megbuktatott pótvizsgázni kellett. Persze a tesók előnybe voltak.

Ezáltal még fizetni is kellett. Nem éretettem egyet mert a kormányhivatal nekem adott igazat, jogtalannak minősítette a vizsgát.

Mikor panaszommal hozzá fordultam hogy nem fizetek többet,előjött a cigány vér: Fenyegetőzés,követelőzés,szitkozódva.

Ráadásul kiderült hogy hazudik is minden diáknak mint a vízfolyás. Se neki se a kollégáinak nem volt tanári,de még egyetemi végzettsége sem. ( Csak ugye torvenyeink lehetővé teszik)

Feljelenteni nem érdemes.

Lehet nem teljesen ideillik de lehet egy roma bármilyen magas iskolázott,művelt,azért a rejtett vér előjohet. Persze van kivétel mert tudok olyanról is.

2022. jan. 23. 20:12
 15/15 A kérdező kommentje:
Ez sem igaz, hogy mindig előjön :)
2022. jan. 23. 20:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!