Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bárki, aki otthagytad az...

Bárki, aki otthagytad az egyetemet! Miért döntöttél így?

Figyelt kérdés

Miért döntöttél így?

Megérte végül? Így hogy a képzés felét vissza kellett fizetni (ha nem 1.félévben hagytad ott)...

2021. szept. 22. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Úgy éreztem, megfojt az a képzés. Dolgozni akartam, kísérletezni a tudásommal, nem egész nap tanulni vagy ha épp mást csináltam, azon stresszelni, hogy tanulnom kell. Mert sosem végeztem teljesen a feladataimmal azidő alatt. Soha nem volt egy olyan perc sem, amikor azt tudtam volna mondani, hogy igen, most ráérek. Teljesen kiégtem, értelmetlen volt számomra az egész szoptatás.

Aztán elmentem dolgozni, kaptam munkát a szakmában és visszamentem estin elvégezni a szakot, ezért sem kellett fizetnem. Most sincs időm semmire, de legalább érzem, hogy tartok valahova és hasznos dolgokat csinálok, amiért pénzt kapok már. Ez önmagában egy hatalmas motiváció nekem, hogy érzem azt, mire jó, amiért küzdök. Nagyon jó az átlagom a korábbihoz képest, szóval valószínűleg be is fogom fejezni a szakot végre sikeresen. 😊

2021. szept. 24. 05:08
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Még annyi, hány évesen kezdtél dolgozni?

2021. szept. 24. 10:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Informatika-Média szakpáros tanári szakot hagytam ott a második félévben. Miért döntöttem így? Mert túl sok felesleges tárgyat tanultunk aminek az életben hasznát nem venném. Mellesleg a Média részével elhelyezkedni aligha lehet. A tanári állás meg nem fizetődik meg. Beiratkoztam egy OKJ képzésre edző szakra. Nem bántam meg hogy kiiratoztam.
2021. szept. 24. 12:39
 14/15 anonim ***** válasza:

22 éves voltam

2021. szept. 24. 15:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Földrajz-magyar tanári szakot hagytam ott második félévben. Elegem lett a sok szivatásból, magolásból. Elmentem autószerelőnek. Rögtön vissza jött az életkedvem. Aztán végülis jelentkeztem pár évre rá járműmérnökire, amit sikeresen el is végeztem azóta levelezőn. Ennek így kellett lennie, s örülök, hogy nem lettem tanár.
2023. máj. 18. 02:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!