Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mindjárt suli! Milyen érzéssel...

Mindjárt suli! Milyen érzéssel tölt el ez téged? Milyen osztályba mész?

Figyelt kérdés

2021. aug. 23. 20:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Én 12.es leszek csak ezért várom.
2021. aug. 24. 23:19
 22/27 anonim ***** válasza:
30%

Őszintén már most gyomorgörcsben fetrengek egész nap a suli mindjárt kezdődik dumákra! Amúgy 10.be megyek..... Nagyon utáltam mindig is a suli kezdéseket, látni ugyanazokat a hülyéket mindennap, a tanárokat is bele értve és hallgatni az egész iskola dumáit, verseny terveit.....

Meg a sok jó tanuló vidámságát, akik azt hiszik, mert a kis tanárnéni kedvence ezért ők bármit megtehetnek.....minket rosszabb tanulókat sároznak be a lúzer stréberek, na ezért van minden iskolai nap reggelén gyomorgörcsöm, sajnos már a kamu kifogásaimat sem veszik be a tanárok reggel mikor beérek a suliba, hogy rosszul vagyok, stb... egyszóval utálok suliba járni, mert minket rosszabb tanulókat nem vesznek emberszámba, de tisztelet a kivételnek!

2021. aug. 25. 11:17
 23/27 anonim ***** válasza:
90%

"a kamu kifogásaimat sem veszik be a tanárok"

:D Miért kéne bevenniük?

2021. aug. 25. 11:44
 24/27 anonim ***** válasza:
90%

"10.be megyek..... Nagyon utáltam mindig is a suli kezdéseket, látni ugyanazokat a hülyéket mindennap, a tanárokat is bele értve és hallgatni az egész iskola dumáit, verseny terveit.....

Meg a sok jó tanuló vidámságát ... megtehetnek.....minket rosszabb tanulókat sároznak be a lúzer stréberek"

Nem jó sulit választottál. Miért nem mész át másikba minél előbb? Vagy miért nem hagyod ott a tanulást és vállalsz munkát inkább?

2021. aug. 25. 11:45
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
22: Menj egy gyengébb suliba vagy kezdj el esténként 30p-et tanulni minden nap, aztán te is jó tanuló leszel.
2021. aug. 25. 12:17
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
22-es segíts egy kicsit a tanárnak, lesd minden kívánságukat és akkor te is a kedvencük lehetsz mint a többiek vagy én
2021. aug. 25. 13:26
 27/27 anonim ***** válasza:
83%
12.be nem várom de digitálissal még szarabb lesz érettségire készülni
2021. aug. 25. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!