Mindjárt suli! Milyen érzéssel tölt el ez téged? Milyen osztályba mész?
Őszintén már most gyomorgörcsben fetrengek egész nap a suli mindjárt kezdődik dumákra! Amúgy 10.be megyek..... Nagyon utáltam mindig is a suli kezdéseket, látni ugyanazokat a hülyéket mindennap, a tanárokat is bele értve és hallgatni az egész iskola dumáit, verseny terveit.....
Meg a sok jó tanuló vidámságát, akik azt hiszik, mert a kis tanárnéni kedvence ezért ők bármit megtehetnek.....minket rosszabb tanulókat sároznak be a lúzer stréberek, na ezért van minden iskolai nap reggelén gyomorgörcsöm, sajnos már a kamu kifogásaimat sem veszik be a tanárok reggel mikor beérek a suliba, hogy rosszul vagyok, stb... egyszóval utálok suliba járni, mert minket rosszabb tanulókat nem vesznek emberszámba, de tisztelet a kivételnek!
"a kamu kifogásaimat sem veszik be a tanárok"
:D Miért kéne bevenniük?
"10.be megyek..... Nagyon utáltam mindig is a suli kezdéseket, látni ugyanazokat a hülyéket mindennap, a tanárokat is bele értve és hallgatni az egész iskola dumáit, verseny terveit.....
Meg a sok jó tanuló vidámságát ... megtehetnek.....minket rosszabb tanulókat sároznak be a lúzer stréberek"
Nem jó sulit választottál. Miért nem mész át másikba minél előbb? Vagy miért nem hagyod ott a tanulást és vállalsz munkát inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!