Hogy mondanád szépen hogy fsol és ezért nem mész temetésre?
Figyelt kérdés
Ugyebár azt nem lehet mondani hogy enye megfázás merr attól még el lehet menni. De akinek megy a hasa az már nem. Ha rákérdeznek mit mondanál vagy mi más ütőst találnál ki?
Párom apukájáról van szó.
A covidot most ne keverjük ide.
2021. aug. 8. 08:14
2/9 anonim válasza:
Mondd, hogy nem bírod a temetéseket, rosszul vagy tőle, és ezért nem mész.
3/9 anonim válasza:
Nem is szoktam járni, pláne ha ilyeneket kérdeznek.
4/9 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy megy a hasam, pontosan így.
De egyébként a párodról van szó, aki mellett ott kellene lenned. Nagyon de nagyon szégyelld el magad hogy ilyen ember vagy, aki nincs ott a párja mellett, és gyakorin kérdezget tanácsokat hogy ússza meg az amúgy ,,apósa" temetését.
Remélem ezt meg fogja tudni a párod és elhagy téged, hogy egy számára nehéz helyzetben nem vagy mellette.
5/9 anonim válasza:
Gondolom, a pároddal vagy olyan viszonyban, hogy elmondd neki őszintén. Mások felé pedig a "rosszullét jött rám" elég diplomatikus megfogalmazás. De ha nem nagyon vészes, próbáld valami gyógyszerrel helyrehozni gyorsan. Párodnak sokat jelentene, ha ott lennél vele.
7/9 anonim válasza:
Megy a hasam, így nincs választási lehetőség, marad a WC.
8/9 anonim válasza:
Elég annyit mondani, hogy megbetegedtem / nagyon rosszul vagyok. Nem feltétlen kell elmondani a pontos betegséget, sem részletezni, hogy hogyan fosol.
9/9 anonim válasza:
Elején nekem is az jött le, hogy hasmenése van, de szerintem a fosás alatt azt értette, hogy fél elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!