A kérdező szavazást indított:
igen
nem
48 szavazat
1/18 anonim válasza:
Annyira azért nem lakok veszélyes környéken xD
Meg tudtommal tilos fegyvernek számító dolgot magaddal vinned és a kés az ez a kategória
2/18 anonim válasza:
Egy bicska mindig van nálam, nem önvédelmi eszközként, hanem csak úgy, ha vágni kell valamit.
5/18 anonim válasza:
Bicska, és egy multitool mindig van nálam. Közelharcot még nem kellett vívnom, de sokszor jól jöttek, amikor gyorsan el kellett vmit vágni, beletört a kulcs a zárba, vagy szétesett a szemüvegem. Bicajozáshoz, motorozáshoz, de kocsiba is jó ha van.
6/18 anonim válasza:
1 Csak a gyanús embereket vizsgálják át a rendőrök. Vagy téged már motoztak meg rendőrök? Mert engem még soha.
7/18 anonim válasza:
Engem sem motoztak még meg. Csak gondoltam megjegyze.
8/18 anonim válasza:
Nincs, de paprikaspray mindig van
9/18 anonim válasza:
Én is veszek majd papreszt. De illegál,bár szerintem ez a legkisebb gond lesz,ha valaha használnom kell. Nem olyan nagy bűntett,csak paprika nem lehet nálad. CS már igen,ami gyengébb,de odaver. Ha részeg az illető,vagy drogozik,akkor lehet,hogy kibírja...Szokott. Nem bántottam sose senkit,de ha kell,akkor inkább legyen,minthogy fegyvertelen legyek egy fegyveres támadóval szemben,annál nincs rosszabb. Szeretném biztonságban tudni magam,és a körülöttem lévőket is. Ehhez ma már kell valami,sok helyen. Lehet,hogy senki nem vinne,és senki nem sérülne,de könnyen elérhető,és sok emberen nem lehet segíteni,mert lüke. Tehát nem mutogatom,de én vagyok az utolsó ember,akivel valaki küzdeni akar. Nem adom olcsón az életem,és másét se,akit szeretek. Ha nem lennének huligánok,nem kéne. Hát régen a puskát is odaadták a gyereknek,hogyha megy az erdőbe,és nekimegy egy állat,akkor ne legyen gáz...
10/18 Metionin válasza:
Nincs, tapétavágó szike van. Meg paprikaspray.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!