Mindjárt suli! Milyen érzéssel tölt el ez téged? Milyen osztályba mész?
Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 20:44
1/27 anonim válasza:
Most éppen Pesten vagyok és boldogan tengetem itt a napjaim, úgyhogy még nem gondolkozok a sulin.
3/27 anonim válasza:
Tök jó lesz!
Az előző tanév nagyrészét itthon töltöttük, és most már el jött az ideje annak, hogy normális oktatás legyen.
A május 10 utáni időszakkal már ne számoljunk, mert ott voltak a dolgozatok, meg pár kutyafasza ppt, és vége lett a tanévnek. Ott komolyabb tanulás nem volt!
5/27 anonim válasza:
Nem várom egyáltalán. Nincsenek barátaim, akik miatt várhatnám. Az ingázás se hiányzik. Meg amúgy is borzasztóan szorongok annyi ember között, már most kezdek tiszta ideg lenni.
6/27 anonim válasza:
Egyfelől várom, mert sok tervem van és már meguntam az itthon levést, jót tenne nekem most a jelenléti oktatás.
Másrészt félek és szorongok is miatta, mert mentális problémákkal küzdök és ezért is aggódom, meg már elszoktam ettől az egésztől.
7/27 anonim válasza:
Várom. Végzős leszek és mindenféleképpen a suliban akarok lenni. Mostanában kezdtem el igazán kibontakozni. Szeretném, hogy az utolsó évem emlékezetes legyen. (még fel sem tudtam fogni, hogy milyen gyorsan telik az idő :O )
8/27 anonim válasza:
De jó végre ilyen pozitív válaszokat olvasni a sulival kapcsolatban!! Sok sikert nektek! Minden rendben lesz!!
9/27 anonim válasza:
Várom már nagyon. Mondjuk én egyetemista vagyok. Ez lesz a második évem. Az első nem volt olyan igazi egyetemi élmény, de már az is szuper volt.
10/27 anonim válasza:
kib@szottul nem várom, de azt az 1-2 hónapot kibírom utána megint digit oktatás lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!