Próbaidő alatt ha felmondasz, mert nem jött be az új hely: azonnalival mész el vagy maradsz még, ha megkér a főnököd?
Figyelt kérdés
Nem akarok már tovább maradni, sok a túlóra is, de nagyon nehezen találnak embert. Ilyenkor rosszul kene éreznem magam ha nem akarok tovább maradni, hanem következő nappal már nem dolgozok, mivel próbaidőn vagyok? A viszonyotok egyébként jó, de sok a túlóra e s több dolog sem megy jól..2021. júl. 4. 16:20
1/7 anonim válasza:
Azoknal lelepek. Nem azert dolgozok, mert Szepen megker ra a fonokom.
2/7 anonim válasza:
Ezert van a probaido, te is felmondhatsz barmikor, es forditva.
Ne erezd rosszul magad, nem a te dolgod, az a lenyeg, hogy te talalj magadnak olyan munkat, ami megfelelo :)
3/7 anonim válasza:
Megyek.
Nem vagyok Gandhi, tojok a cég érdekeire.
Egyébként ha emberi körülményeket biztosítanának, akkor nem találnának nehezen embert.
4/7 anonim válasza:
Nem kell maradnod egy napot se és még csak lelkiismeret furdalásos se legyen. Ha annyira fontos nekik egy dolgozó, akkor bánjanak vele úgy, hogy az ott is maradjon. Az csak a buta hr-es p****ák várják el, hogy az alkalmazott azért vállaljon, náluk munkát, hogy a cég sikerességét növelje, ez természetesen nevetséges mindenki azért dolgozik alkalmazottként, hogy pénzt keressen, méghozzá olyan helyen, amit el lehet viselni emberileg is.
5/7 anonim válasza:
Azonnal lépek, egy órát sem maradok. Akár a műszak közepén összecuccolok, és megyek haza, velem nem szórakozik senki.
6/7 anonim válasza:
Én is voltam ugyanilyen helyzetben. Nem arról szólt a munka amit ígértek, és kezdetektől folyton túlóráznom kellett, plusz majdnem minden szombaton bemehettem, pedig havi 1-ről volt szó. Rájöttem, hogy ennyi túlóra mellett se időm se erőm nem lesz másik helyet keresni, és ha tovább várok letelik a próbaidőm, akkor meg nem állhatok fel egyik napról a másikra. Nem volt oda a főnököm amikor felhívtam, azt kérte maradjak még legalább 1-2 hónapot mert túl sok a munka, de nemet mondtam. Ők is kirúghatnak szemrebbenés nélkül próbaidő alatt bármikor, nekem is jogom van eljönni. Ha lelkiismereti kérdést csinálsz ebből, ott ragadsz évekre, és tönkremész fizikailag és lelkileg is.
7/7 A kérdező kommentje:
Pontosan utolsó.. :(
köszi mindenkinek! Igen erre figyelnem kell: Határozottan fogom közölni, lelkiismereti kérdés nélkül.
2021. júl. 5. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!