Mindjárt suli! Milyen érzéssel tölt el ez téged? Milyen osztályba mész?
Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 20:44
11/27 anonim válasza:
Tele lesz a busz amivel dolgozni járok :/
12/27 anonim válasza:
Jó érzéssel mert a tavalyi füzeteim, könyveim repülnek otthonról! :)
13/27 anonim válasza:
Szia! Új osztályba megyek, én kiváncsian várom.
14/27 anonim válasza:
A tanulást egyáltalán nem várom, de azért meglesz a kettes, sztem. Várom, hogy tudjak találkozni a barinoimmel, elteljen az idő, és hogy délután tudjak dolgozni
15/27 anonim válasza:
Várom nagyon.
Gyerekem felsőbe megy, én pedig harmadéves leszek.
Mindkettőnknek kell.
16/27 anonim válasza:
Egyrészt örülök, mert eltűnik a sok unatkozó tini. Pl innen is, kevesebb suliidőben a kamukérdés. Másrészt viszont rossz... belvárosban lakom, tehát suliidőben folymatosak a dugók, kétszeres a tömeg. Nélkülük sima a közlekedés, egész nyáron
17/27 anonim válasza:
"a tavalyi füzeteim, könyveim repülnek otthonról"
Kinek adod?
18/27 anonim válasza:
Aki becsengett, hogy papírt visz papírgyűjtésre :)
19/27 anonim válasza:
Annál azért többet érnek a használt tankönyvek. Az iskoládban kérdezz rá, hogy ti, mint ökosuli (manapság már szinte mind az...), mit tesztek azért, hogy ne egyből a szelektívbe kerüljenek a tavalyi könyvek (ami persze még mindig jobb, mint a kommunálisba dobni, de azért mégis luxus...)! Diákoknak is, tanároknak is (!) jól jöhetnek!
20/27 anonim válasza:
A könyveket lehet nem.
De a füzetek úgy sem kellenek senkinek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!