A lakótársaitok is folyamatosan kérdezik tőletek, hogy mikor mész dolgozni és hasonlókat? Vagy ez csak nekem kezd idegesítő lenni…
Friss vagyok az albis életben és a munkában is. Alig 2 hete költöztem külföldre egy albérletbe és a két lakótársam (magyar albérletes cég, tehát 2 magyar nővel vagyok) folyamatosan a munkával “nyaggatnak”. Mikor megyek, mit fogok csinálni, mikor leszek bejelentve stb… Mind a ketten már többször megkérdezték ezen a héten. Úgy érzem, mintha sürgetve lennék. 20 éves vagyok, ők jóval idősebbek tőlem (HA ez számít valamit).
Máskor csak a közös takarításról beszélünk. Nem haverkodunk, viszont a munka mindig téma, ha egy picivel hosszabb ideig időzöm el velük. Nem szeretek magamról mesélni, de nem tudom a direkt kérdéseket elkerülni. Vannak e hasonló élményetek, esetleg valamilyen módja kikerülni az ilyen élményeket?
Ugyan ez volt nálam mikor kijöttem Angliába.
Gondolom mivel külföldre költöztél valamennyire beszéled a nyelvet. Lehet jobb lenne ottaniakkal haverkodni, mint ilyenekkel.
Én csatlakoztam pár fb csoporthoz mikor kiköltöztem, ott megismertem magyarokat és jófej briteket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!