Miért bántottak a suliban?
Mindig is a csendesebbek, visszahúzódóbbak közé tartoztam, és sajnos sosem tudtam kiállni magamért. Az osztály keménymagja pedig ezt nagyon hamar összerakta. Hátam mögött beszéltek ki, 3 "menőbb" lány gyakran kinevetett mindenféle ürüggyel.
Az osztály több, mint fele olyan általánosból jött, ahol nagyon erős volt az angoltanítás, ezáltal ők nagyon ügyesek és büszkék voltak. Én hiába voltam gimi előtt a legjobb angolosok közt, 3 igeidőnél és az alapigéknél többet nem is tudtam. Szomorú, de összefüggő szöveget sem tudtam alkotni angolul. Emiatt is elég sok összesúgás, kinevetés volt eleinte.
Aztán túlzásba vittem a segítőkészséget, mindent, legyen az házi, jegyzet, szégyenszemre néha dolgozat is, odaadtam első szóra. Ha pedig mégsem, akkor ment persze a kibeszélés, vagy mézes-mázas beszéd.
Ezek miatt pedig még inkább bezárkóztam, ezzel egy újabb indokot adva a piszkálásra. Végül ~2 év után betelt a pohár és bár hallottam, de többet nem érdekelt és nem jelentett semmit sem, amit rólam mondtak. Néha segítettem még, de már korántsem annyit, mint rég.
Mindenkivel sima átlagos dolgok történtek, és csak ők érezték rosszabbnak. Kivéve az #1-est, őt tényleg komolyan bántották.
Egy átlagemberrel bárhol megtörténik, hogy összesúgnak, ha nagyon balf*szkodik. Aki ezt nem dolgozza fel, az egy csicska.
#1 a te eseted viszont nagyon szomorú.
Legközelebb ha meg akarnak verni, védekezz, inkább te verd meg őket, mimthogy agyonverjenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!