Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért bántottak a suliban?

Miért bántottak a suliban?

Figyelt kérdés
Nem csináltam semmi bántot! Mégis bántott az egyik osztályából, egy lány és egy fiú! Miért tették?

2021. aug. 1. 16:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van.
2021. aug. 3. 00:04
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
De ha sima dolgokat bántalmazásnak tekintesz, akkor később felnőttként is mindent bántalmazásnak fogsz tekinteni.
2021. aug. 3. 00:07
 13/18 anonim ***** válasza:
43%

Lássuk be, valakit tényleg bántalmaztak, valaki meg csak k.va kényes.

Te csak a látványát nem bírnád elviselni annak, amit valaki minden nap átélt a suliban.

Megszólják, hogy pösze vagy. Szerinted bármelyik diplomás irodai munkában munkahelyen egyszer sem fognak poénkodni?

De fiatalon valakit agyonverni azért sokkal súlyosabb bántalmazás.

És bántalmazás alatt általában ilyet értenek.

Főleg, ha ez napi szinten van.

2021. aug. 3. 00:16
 14/18 Salilala ***** válasza:
62%
Mert hagytad.
2021. aug. 3. 00:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

13

Szerinted amikor 10 cigány körbeáll és azzal fenyegetnek ha nem mondod ezt meg azt akkor megverünk az semmi? Nem hathat ki egy kiskorú lelki egészségére? Már 23 éves vagyok, túlléptem rajta, már nem érdekel ki mit gondol vagy mond rólam de egy gyereknek még súlyos élmény lehet..

Amúgy 2-es voltam..

2021. aug. 3. 01:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Van különbség az érzékeny és kényes ember közt.

Egyetlen egy mondatommal sem degradáltam le más fizikális, vagy épp mentális sérelmeit, és szerintem nem épp a leghelyesebb dolog azzal jönni, hogy valaki "kényes" és az ő sérelmei nem érnek annyit, mint másé. Csak mert nincsenek fizikális nyomai, nagyon is valósak és súlyosak lehetnek.

Mindenkinek másmilyen a lelkivilága, máshogy reagál dolgokra, beszólásokra. Valaki vállát vonva röhög rajta minden alkalommal, más meg egy életre megjegyzi, mert mély sebet ejtett rajta. És ez nem kényesség.

2021. aug. 3. 10:47
 17/18 anonim ***** válasza:
61%
Megsértődni hétköznapi dolgokra sima sértődékenység.
2021. aug. 3. 11:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert nem tudták elfogadni, hogy okosabb, értelmesebb, elfogadóbb, ember vagyok mint a drága büdös volt osztálytársaim!:D Szerencsére már így középsuliba normálisabb emberek közé kerültem!
2021. szept. 1. 11:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!