Mit vegyek karácsonyra az osztálytársamnak?
Figyelt kérdés
Nagyjából már megvan, hisz vettem neki csokit, nasit, ilyeneket, de gondoltam valami ,,maradandót" kellene neki adnom! Nem volt mrghírdetve előre semmilyen keret, így bármekkora összegbe vásárolhatunk! Nem tudom, hogy milyen ,,maradandó" ajándékot vegyek neki, és abban sem vagyok biztos, hogy fontos lenne. Az egyik barátommal beszéltem, aki azt mondta, hogy 3000Ft értékű az ő ajándéka, amibe beletartozik egy csoki is. Szerintetek nagy baj lenne, ha a fiú osztálytársamnak nem vennék egy konkrét táegyat, hanem csak nasit +csokit?! Mi a ti véleményetek?tegnapelőtt 22:13
2/2 anonim válasza:
Esetleg egy toll? Kis MANÓ?
Nem kell nagy extra szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!