Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Meddig húzza az új tanév majd...

Meddig húzza az új tanév majd jelenlétivel? Október? November?

Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 14:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
63%
Én szerintem úgy lenne a legjobb, ha minden iskola eldöntheti maga hogy marad jelenlétiben vagy átáll online-ra...tény, hogy középsuliban még elmegy a távoktatás, de aki szakmát (érettségi utáni) tanul és ráadásul jövőre fog belőle viszgát tenni az azért maradjon jelentétiben..
2021. júl. 11. 16:34
 12/22 anonim ***** válasza:
51%
A munkahelyeden is be leszel csődítve sok idegen ember közé, az hogy valaki anti-szociális nem azt jelenti, hogy mindenki az. Az iskolába az ember tanulni jár, nem nyafogni. Az is lehet, hogy nem tanulsz, akkor meg biztos sokra viszed az életben.
2021. júl. 11. 16:47
 13/22 anonim ***** válasza:
29%
Nagyon el vagyok keseredve. Mivel gonosz vagyok, ma valakinek fájdalmat okoztam lelkileg, amikor mondtam valamit és már megbocsátott, de belegondolva megtettem a rosszat és máskor is rosszat teszek azzal, ha megszólalok, mert kitudja, mikor jön ki valami a számon, amit nem sértésnek szánok. Egy vicc vagyok, szégyellem magamat azért aki vagyok és azért ahogy viselkedek.
2021. júl. 11. 17:06
 14/22 anonim ***** válasza:
34%
Semeddig. Már korlátozásokkal indulunk, online.
2021. júl. 11. 18:58
 15/22 anonim ***** válasza:
88%
Bazsi, alig lett vége az évnek, már a következőn aggódsz? Nehéz nyarad lesz. (Meg nekünk is, ha ezen fogsz trollkodni egész szeptemberig)
2021. júl. 11. 19:07
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
Kissé beteg dolog, hogy szuntelen most ezen aggódjon egy ember. Azért drukkolni, hogy ismét berobbanjon a járvány -mely több ember halálával végzõdhet-, hogy otthon puskázva írjon meg egy dolgozatot az meg felelõtlenül aljas, önzõ idiótaság.
2021. júl. 11. 19:35
 17/22 anonim ***** válasza:
80%
Tavaly tavasszal élveztem, ősszel a végére mindenféle lelki bajom lett aminek még mindig nyögöm a hatásait...
2021. júl. 15. 00:07
 18/22 anonim ***** válasza:
85%
#17 nekem a jelenlétitől lettek lelki bajaim, aminek máig nyögöm a hatásait.
2021. júl. 15. 12:16
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Úgy kell neked, túléled.
2021. júl. 15. 20:46
 20/22 anonim ***** válasza:
15-ös én megértem, én is ezen aggódom
2021. júl. 15. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!