Diákok! Ti visztek maszkot kedden a suliba?
Mi semmiféle tájékoztatót nem kaptunk ofőtől. Minden információt az iskola honlapjáról tudok miszerint kedden 8:30-kor hagyományos évnyitó lesz (mint minden évben) és megkezdődik a tanév.
Ennyit tudok az egész tanévről. Nincs semmilyen járványügyi szabállyal kapcsolatos tájékoztató, ez alapján el sem tudom dönteni, hogy kell e vinni avagy sem. De gondolom nem.
Ez most komoly? Több százan járnak a sulidba, ki tudja ki hol volt nyaralni, kivel találkozott, és te most tényleg azt gondolod, hogy nem kell maszk?
KÖTELEZŐ! Szóval vigyél, főleg, ha tömegközlekedéssel utazol, MASZK NÉLKÜL soha sehova el ne indulj, ez nem holmi tréfa.
Mi egyetemi beköltözés kapcsán kaptunk olyat, hogy maszk és gumikesztyű kötelező.
Szóval én a hejetekben raknék magamhoz. Ha busszal mentek amúgy is kell, ha meg nem azért inkább legyen.
Tanóráról mi se kaptunk még tájékoztatást, de oda is majd lökök a táskába maszkot meg így már egy gumikesztyűt is. Ha nem kell felvenni jó, ha fel kell venni akkor legalább kéznél van. A táska elbírja.
Manapság a legnagyobb hiba maszk nélkül elindulni otthonról. Ha csak egy csokit szeretnél venni a boltban hazafele menet, akkor már kéne a maszk. Sokan gondolom tömegközlekedve mennek, náluk biztos lesz.
Nem tudom az iskolában milyen szabályok lesznek, de mindenképp legyen nálad maszk.
“ Mi egyetemi beköltözés kapcsán kaptunk olyat, hogy maszk és gumikesztyű kötelező.
Szóval én a hejetekben raknék magamhoz.”
Egyetem vs hejetekben....🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!