Meddig húzza az új tanév majd jelenlétivel? Október? November?
Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 14:33
1/22 anonim válasza:
2 hónapot megint kivárja, h ne legyen annyira beszolva, higy minek indította el...
2/22 A kérdező kommentje:
jó, oké, benne vagyok. még a szept október jó idő van addig egye fene járjunk be, de aztán jön a rossz idő-kérek egy digit oktatást úgy jövő májusig
2021. júl. 11. 14:35
3/22 anonim válasza:
Remélem novembertől minimum áprilisig tart majd. Utalok bejárni, sokkal egyszerűbb itthonról
16F
4/22 anonim válasza:
Én szülőként is azt remélem, mielőbb digitális oktatás lesz. Így is úgy is én tanítom meg a gyerekeimnek az anyagot, a tanárok között alig van pár, amelyik ér valamit. Tőlem akár bejárhatnak dolgozatot is írni ha attól félnek hogy puskáznak, csak ez a mindennapi b.sztatás és a nap nagyobb részének abszolút felesleges elb.ása maradjon ki ha lehet.
5/22 anonim válasza:
Nálunk csak a fő tantárgyakból voltak onlineórák. Angol, Irodalom, Nyelvtan, Töri, Matek, Biosz, Kémia. A késségtantárgyak, amik csak kitöltik a napot, hogy meglegyen a 7 tanóra (mert miért engednének el 3 előtt?) Feleslegesek, nem voltak megtartva, az szerettem. Örülnék, ha digitális lenne novembertől. Vagy hibrid oktatás, pl csak 2 napot járunk be. De erre kevés az esély. Jobb az hogy én osztom be az időmet, többet tudtam sportolni, több szabadidőm volt. Sajnos sok az oltott, valószínüleg Orbánék már nem csinálnak fullos bezárást :(
6/22 anonim válasza:
Hova megy már a társadalom… sok lusta gyerek képtelen felfogni, hogy be kell menjen iskolába, tiltakoznak kis kapukat keresnek, és a libsike anyjuk meg ehhez asszisztál. Szomorú egy világ van.
7/22 anonim válasza:
Remélem, hogy lesz normális jelenléti oktatás, mondom ezt tanulóként.
8/22 anonim válasza:
#4:
Csak aztán nehogy túlzottan sok komplexusa meg beilleszkedési zavara meg ki tudja milyen szociális problémája legyen a kölködnek, mert te a kicseszett elkényelmesedett életmódod miatt otthon dögleszted.
9/22 A kérdező kommentje:
"sok lusta gyerek képtelen felfogni, hogy be kell menjen iskolába,"
Az egész bejárós magolós poroszos oktatási modellünknek 50 éve a szemétdombon lenne a helye.
Rég túlhaladott.
Semmi értelme egy épületbe naponta becsődíteni többszáz vadidegen akárkit oktatás címszó alatt.
Túlhaladott. Észre kéne venni és fel kéne ébredni.
2021. júl. 11. 16:13
10/22 anonim válasza:
Észre kellene venni azt is, hogy nem mindenkinek az az ideális, hogy otthon döglik a négy fal között a ki tudja milyen családjával (mert akkor nincsen kollégium sem), normális tanórák nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!