2021-ben mi van akkor, ha a gimnazista a tanév végén a könyvtári figyelmeztetés ellenére sem visz vissza könyvet?
Általanosságban kérdezem, hogy 2021-ben mi történik.
Valtozott valamit a régi idők óta?
Diákkoromban az mondták, hogy aki nem viszi vissza a könyvet nem kap bizonyítványt, de szerintem ez kamu, mert nem hinném, hogy egy ilyen dokumentumot visszatartsanak a diák elől egy ilyen indokkal, plusz, a tanulmányi átlagot nem érinti az, hogy Te a könyvtárba visszavitted e a könyveket.
2021-ben is így van szerintem.
A válaszokat a kérdésemre előre is köszönöm!
Flávika köszönöm a választ!
Az osztályfőnökök mindkét iskolámban listát vezettek arról, hogy ki milyen könyveket kapott, és miket vitt vissza. A könyvtáros/titkárnő csak kiadta s átvette a tankönyveket. De leadás előtt és átvétel után az osztályfőnök X-elgette, hogy kinek mije van. Szóval pont nem a könyvtáros számolt el a könyvek meglétéről, hanem szépen vissza lehetett követni, hogy ki nem vitte vissza a könyveket.
Tavaly ballagtam.
Gondolom addig "zaklatnak", míg vissza nem viszed.
"Általanosságban kérdezem, hogy 2021-ben mi történik.
Valtozott valamit a régi idők óta?"
Általánosságban nem lehet megmondani, mert az adott iskolától, iskolai könyvtártól függ. Gondolom van valami szabályzata a könyvtárnak, vagy a házirendben van róla szó.
Mi változott volna a "régi idők" óta? Ha arra gondolsz, most is kifizettetik veled a könyvet, ez nem valami elavult hagyomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!