Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy- hogy ilyen sokáig tart...

Hogy- hogy ilyen sokáig tart a tanév?

Figyelt kérdés
Tegnap a közeli iskokából hallottam a gyerekeket (nem tanévzárójuk volt), pedig tavaly június 12-én véget ért a tanév és emlékeim szerint is ilyenkor már nem volt suli, max csak az évzáró az udvaron.
2021. jún. 16. 07:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A tanév vége aug 31.

Most a tanítási év ért véget. Jövőre is június 15 lesz.

2021. jún. 16. 07:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Általában júni 15ig tart a tanév. Tavaly azért volt 12-én mert az péntek volt, 15 meg hétfő és arra az 1 napra már nem akarták szerintem.

Amikor én iskolába jártam akkor is vagy 15ig jártunk ha hétvégére vagy hétfőre esett akkor előtte hét péntekig.

2021. jún. 16. 07:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Jogszabályban meghatározott, hogy mennyi tanítási nap van egy évben. Van, ahol tegnap-tegnapelőtt már nem mentek a gyerekek, mert az igazgató ezeket adta ki saját hatáskörben szünetnek.
2021. jún. 16. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!