Lehet hogy megint leáll a tanév a vírus miatt alighogy beindult?
A nagyon jól értesültek tudni vélik (hogy honnan az rejtély) hogy megint le fog állni a tanév a vírus miatt. Okt közepe- vége, nov elején.
Állítólag az iskoláknak ugrásra készen beizzítva kell üzemeltetni a digitális távokt forgatókönyveket, hogy akár 1 nap alatt beindulhasson újra a távokt.
Ez így lenne?
"A nagyon jól értesültek tudni vélik"
Mármint aki minden szirszrt úgy ad elő mintha valami bennfentes tudás birtokában lenne. Elképzelhető, hogy ugyanaz lesz mint tavasszal, de jelenleg nem utalnak a jelek. Hogy a háttérben mi folyik azt pedig csak az illuminati tudja.
tiszta hülyeség ez az egész
most sokkal több a fertőzött, mint márciusban
itt az ideje abbahagyni a hisztit
Remélem leáll megint mert nem akarok már suliba járni.
Jó volt nekem itthon,még ha néha nehéz is volt a digitális oktatás legalább egész nap nem kellet sehova mennem,csak tanulás után szórakozni.Na az meg jó volt!
"A nagyon jól értesültek tudni vélik"...
... hogy október-novemberben COVID-tól függetlenül is jön a nátha meg az influenza, teszelni nem fognak eleget, sokan el sem mennek majd orvoshoz (én sem szoktam), szóval senkinek fogalma sem lesz, hogy épp mitől beteg. Ez nem agysebészet, csak a józan ész.
Igen, én is azok közé tartozom, akik úgy gondolják, elbohóckodnak a hagyományos oktatással pár hétig, aztán áttérnek újra digitális oktatásra - legalábbis az egyetemeken.
Mert egy helyi általános iskolában nem olyan mobilak az emberek, de egy egyetemen teljesen ellenőrizhetetlen, ki honnan jön, hova megy és mikor. Egy-egy campuson sok a külföldi és az ország egész területéről jönnek hallgatók is. Ilyen helyeken a hallgatók sokszor úgy ülnek előadáson és gyakorlaton is, mint a szardíniák, a távolságtartás felejtős. Sok fiatalt egyáltalán nem érdekel a vírus, tehát nem fogják rendesen hordani a maszkot, stb.
7-es jót mond, én pont a párhuzamosan jelentkező influenza meg hányós-hasmenése vírusos időszak miatt azt gondolom, hogy az adventi időszak csiki-csuki játék lesz, a kérdés, hogy mikor kezdődik, sztem október második felében, amikor beköszönt a tényleges rossz idő.
Sem a sulik, sem a munkahelyek nem fogják vállalni azt a kockázatot, hogy esetleg náluk alakuljon ki vmi gócpont, mert akkor garantáltan elvezhetik a köz figyelmét, erre meg senkinek nincs szüksége. Így aki bármilyen tünetet észlel magán, függetlenül attól, hogy korona-e vagy sem, az úgyse mehet majd be a munkahelyre/iskolába, hanem megint mehet a karantén. A tavaszinál komolyabb lezárás nem lesz, de megint lesz egy ilyen 2 hónapunk, ez szinte tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!