Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » El szoktál járni az osztálytal...

El szoktál járni az osztálytalálkozókra?

Figyelt kérdés
Miért?

2021. júl. 4. 12:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
91%

A gimiben pont idén 10 éve érettségiztünk.

A Facebook osztálycsoportban egy fiú nagyon lelkesen kiírta márciusban, hogy legyen osztálytalálkozó, majd mindenki beírta alá, hogy mikor érne rá és hol.

Ezek után a fiú nem írt ehhez többet, de a Facere lelkesen írogat.

Mindenki kérdezgette kommentekben, hogy most mi van, lesz e találkozó, de nem szólt hozzá a fiú.

Én most a kezembe vettem a dolgokat.

Kiírtam két alternatívát helynek meg leírtam egy hetet, amikor én ráérek és leírtam azt is, hogy mindent megszervezek, a helyfoglalást, az igazgatóval a beszélgetést, nekik max a pár tanárral kéne beszélni, ha meglenne az elérhetőség meg a csatolt szavazáson benyomni, hogy hol és mikor lenne jó.

Már egy csomóan látták, de nulla szavazat vagy hozzászólás jött.

Valahogy sejtettem, hogy nem lesz takálkozó, álmodozni jó róla, de, ha valaki megvalósítja, akkor rögtön vége.

Az általános iskolának is lett volna osztálytalálkozója.

Kb egy évezred volt mire ki tudtunk egyezni a helyben meg az időben, miután lefutottuk a szokásos köröket, hogy, ha x megy, akkor ő nem.

Megvolt a helyszín meg az időpont, amikor valaki egyszerre csak behozta a covidot kifogásnak (amúgy állandóan rakosgatta ki facere, hogy bandzázik, utazgat) - és a többi ember, akinek amúgy semmi baja nem volt eddig a találkozóval és még balatonozott meg lógott a barátaival, ugyanúgy elkezdett rettegni a covidtól. :)

Ezeknek a találkozóknak semmi értelme, lehetetlen megszervezni őket, aztán mindenki úgy áll hozzá, amikor már az álmodozásból megvalósítás lesz, mintha húznák a fogát.

2021. aug. 1. 07:38
 22/25 anonim ***** válasza:
92%
Mivel ma vannak már közösségi oldalak, így nem. A félosztály úgyis szereti ott mutogatni magát, aki meg nem, az meg amúgy se menne.
2021. aug. 27. 20:43
 23/25 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Nem érdekelnek az olyan emberek, akik azon ügyködtek, hogy nekem semmi se sikerüljön, porig rombolták az önbecsülésemet. Nem akarom azt a börtönt akár 1 percig is újból átélni, borzalmas volt.
2021. okt. 20. 21:39
 24/25 anonim ***** válasza:

Nekunk eleg jo volt az altalanos iskolai osztaly, de ennek ellenere sem mennek el. Egyszeruen annyira drasztikusan sokat valtoztam , kulsore belsore is hogy nem lenne kedvem magyarazkodni senkinek hogyan ertem el ennyi mindent, kvazi idegeneknek. Akkori baratokkal es senki massal sem tartom a kapcsolatot, valaki koszonni se koszon. Igy minek elmenni jopofizni?

Lassan a kozepsulis talalkozo esedekes, arra mar elmennek.

2022. jan. 6. 23:34
 25/25 anonim ***** válasza:
Általánosra nem, egyrészt nem voltam velük jóban, másrészt hatalmas volt a "fluktuáció", minden évben ment el valaki és jött új gyerek, így nem látom értelmét, nem is vagyok az ismerősük facen, csak az egykori barátaimnak, de ők nem maradtak 8-ig. A gimnáziumnál viszont most lesz az 5 éves, el fogok menni, már nagyon várom! Jó volt a közösség, szép emlékeim vannak arról a négy évről.
2022. aug. 6. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!