Hogy viseled az online oktatást? Jobb volt, amíg be kellett járni vagy az otthoni környezet is megfelelő hogy normálisan tudj tanulni?
Én élvezem. Olyan anyagokhoz (főleg egyetemi előadásokhoz) is hozzáférek, amiket nem oktatnak, de érdekel. Eddig csak külföldi egyetemek anyagait értem el, végre vannak magyarok is!
De látom, hogy sokaknak hátrányos. Főleg általános iskola alsóban - el sem tudom képzelni, hogy az bárhogy működhetne.
Én már gimiben mindig is azt mondtam, már 2000 előtt is: a tanár úgyis minden órán ugyan azt mondja el, ebből lehetne egy videó is, az hatékonyabb lenne.
Na de én tudtam így tanulni. Valaki meg nem.
Technikumoknál és gyakorlati órákon ezt megoldani nem lehet. Hogy tanuljon meg valaki hegeszteni, vagy sebet varrni otthon? És sokkal több példát lehet hozni.
Megelőztél. Egy-az egyben ugyanezt akartam irni.
Annak ellenére, hogy én is élvezem, azt azért hozzáteszem, hogy az iskolai óráknak azért van egy "feeling"-je. Durva hasonlat, de valami ilyesmire gondolok, mint pl. ugyanazt a számot végigcsápolni egy 20ezres koncerten, aztán otthon, fejhallgatóval ugyanazt meghallgatni. Mindkettőnek megvan az előnye és a maga "szépsége"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!